Dozvedela som sa,ze otec mojej rok a pol rocnej dcerenky pouziva kokain do nosa uz roky.Mam strach,ze moja dcerka bude mat zdravotné problémy kvoli tomu,ze sa stane tiez zavislou alebo bude mat slabsi imunitny system ako ostatne deti.Prosim poradte mi.Som velmi vystrasena.Dakujem.
Otec feták
Samorast - nejaky si mudry...len ci ty si dobre vyberies...moc tu nevykrikuj
lolita, nad tym, ake geny poskytnes svojmu dietatu, treba premyslat pocas vyberu partnera na plodenie, nie ked je uz babo na svete, ze...
Sklony k zavislosti samozrejme su dedicne. Treba si vsak uvedomit, ze IBA sklony, nie zavislost samotna, takze vsetko ostatne je vecou vychovy...
2 lolita82 pri takychto extremnych povolaniach je to celkom bezna vec takze ja by som sa toho neobaval...
inak aspon vidno ako sa maros75 vsetkemu rozumie... jasne ze pervitin sa snupe a dostava sa aj do pluc inak aj v zadku by si nasiel nejaku tu molekulu :-D
len sa bojim,ze mala bude mat nejaku nachylnost na take veci,lebo som pocula,ze ked naprik.niekto ma rodicov alkoholikov,tak je tam moznost ze dieta to nejak zdedi,tiez bude mat :((
dakujem vsetkym za radu.
Fuj:))
Este ze som to takym sposobom neskusal :))
Fakt si myslis,ze neprejde do pluc?? Pochybujem. A vacsi ucinok je pri fajceni.