Partner ma priatelku

Príspevok v téme: Partner ma priatelku
imejlka

Moj partner s ktorym zijem ma na azete priatelku, zaujimave je, ze len ona ho ma v priateloch on ju nie. Ked som sa ho na nu spyatla, povedal, ze sa poznaju z prace.To dievca ma 18 rokov a je v 8 mesiaci tehotenstva. Opustil ju jej priatel, s ktorym je tehotna, ale ze sa len tak kamaratili v praci. Predvcerom mu vsak telefonovala domov.Nastvala som sa a ked odisiel z domu, napisala som jej na azet.Vymenili sme si tel. cisla a to dievca mi povedalo, ze sa nestretavali len v p[raci, ale najma po praci v istej krcme zahradneho typu, kde jej kupoval kofolu, obcas aj pizzu. KEdze sa obcas pohadame, vravel jej, ze nema zavazky a ze si s nou prenajme byt, ze mozu zit spolu, lebo ona nema kam ist po porode byvat, otec ju vyhazduje z domu. Povedala mi, ze jej povedal, ze sa do nej zamiloval. Ked som mu to povedala nastval sa a napisal jej asi 10 vulgarnych sprav. Ze nech si ho okamzite vymaze z priatelov, ze s mnou uz nic nechce mat, dokonca si zlomil svoju telefonnu kartu, aby mu uz nevolala. Presviedca ma, ze s nou nic nemal, co mi aj ona sice povedala, ze k sexu nedoslo a ze s nou bol len parkrat na kofolu a ze to, ze s nou chce byvat jej povedal len preto, ze sa hadame, ze ak by som ho nechala, tak potom by to snad spravil. Co by ste si o tom mysleli?

zenySuHlupe

no chyba asi nebude v tej tehotnej ale v tvojom mužovi, keby ťa ľubil tak by to neurobil nie?
zbytočne su jeho vyhovorky a podobne a jeho nervy a nadavky na tu 18ku. On to rozbehol on to začal, on jej platil "kofolu a pizzu" a vôbec keby to bol normalny chlap tebe by to neurobil. Ty keď maš nervy že sa pohadate tiež ideš za inym mužom? nie. Tak prečo potom on išiel? lebo je nezodpovedny , nema voči tebe žiadnu úctu, o láske nemôže byť ani reč a ty s ním aj tak ostaneš:) takže zbytočne je tu písať niečo na fóre. Nechá tu 18ku a začne si s inou.
A možno už aj s nejakou šukandou a potom ťa k tomu aj nakazi.
Keď s nim ostaneš tak si skončila.
Keď si tak nechaš zbabrať život...tak vau! nad ľudskou hlúposťou.
Dovi.

Maoam

wtf? to co je? vy mate spolu syna, no skoda ze si to nespomenula uz na zaciatku, to je dost podstatny 'detail' v celom pribehu

tvoj partner, no comment :-/, ten zasuva uz bohuzial inde, aj ked je tazke si to priznat, mozno by ti bolo lepsie samej, kedze on je otec tvojho syna, vyzivne ti prislucha tak ci tak a mozno by si sama mala viac kludu

ak nebude platit, poziadaj na sude o nahradne vyzivne

imejlka

carie mas uplnu pravdu, aj vo mne je tolko zlosti a pocit ponizenia, ze az, mame vsak spolu syna, tak len kvoli nemu premyslam nad riesenim, inac ho kopem do tych guli aj ja.On neprata mesto, on robi na udrzbe, to ona prata...boze som dopadla

Carie

Ako mali ste krizu a ked toto bolo jeho riesenie, ze ponuka spolocne byvanie nejakej tehotnej poloromke tak ja myslim, ze ti dal jasne najavo ako tu krizu poriesil a hoci teraz sa tvari ze on nic, znicil kartu a vymazal ju z pokecu, budes mu moct este vobec niekedy verit? Ako ja som mala byvaleho, podvazal ma, ked som mu na to dosla, tiez znicil SIMku a zmazal si ju vsade. Ako je sice pravda, ze s tou babou sa uz netahal, asi ani ona ho uz nechcela, nakolko jej klamal ze nikoho nema, ale po case som zistila, ze sa taha zas s inou. Usetri si aj ty sklamanie, uz druhe tak ako ja.

Carie

Tak ako nehnevaj sa, ale s kym si si to zacala? Nejaky co upratuje mesto a tehotnym ledva plnoletym Romkam ponuka spolocne byvanie a taha sa s nimi buhvikde po nociach? Boha, kopla by som ho do riti! Aj do guli!

imejlka

To dievca je pravdepodobne, podla fotiek, co ma na nete poloromka.Nazvala som ju kolegynou z prace, v podstate ona pracuje na VPP, priatel tam robil na udrzbe.Pracuje s romami, upratuje mesto a tak.Kedze nema z coho zit, aspon takto si privyraba. Vsetci ju tam lutuju, lebo chodi ako bez duse, je v 8 mesiaci a ked si nezozenie byvanie, otec ju po porode vyhodi z domu. Jej priatel, s ktorym je tehotna je na psychiatrii, na protialkoholickom a jeho rodicia maju maly byt, takze tam nemoze ist. my dvaja mame medzi sebou dost velku krizu, sme fakt pred rozchodom, tak ju zacal pozyvat na kofolu, kupoval je pizzu a jedlo, lenze parkrat neprisiel z prace domov ani v noci, tvrdil, ze mal fusku, lenze ona mi povedala, ze boli spolu...kde, to som sa nedozvedela, tvrdili obaja, ze spolu sex nemali, ale neviem....vzhladom na jej tehotenstvo to pravda moze aj nemusi byt.Ja som sa to dozvedela tak, ze ona mu telefonovala.Spravila som mu scenu na zaklade ktorej si zlomil sim kartu a napisal jej na pokec skarede veci.Od vtedy uz na pokeci nebola, ani on.Aj keby to bolo tak, ze jej len chcel pomoct a kedze netusil, co bude s nami, tak jej ponukol pomoc, ze spolu mozu byvat...aj tak, ona mi povedala, ze jej povedal, ze sa do nej zamiloval a neraz bol prec z domu, aj ked bolo medzi nami oki. Je to asi polopravda vsetko.

Carie

On sa mozno ani nechcel starat o cudzie dieta, mozno si chcel len zapichat a vtedy chlapi naslubuju hory-doly. Ale zas su aj take samaritanske typy, co potrebuju k sebe zenu, co sa nevie postarat sama o seba a treba sa o nu furt starat a zivit ju