prečo?

Príspevok v téme: prečo?
pulley

Je nám vyčítané, že šacujeme telefóny..ale prečo tam potom vždy nájdeme to najhoršie? bývalí ma podvádzali, stretla som človeka o ktorom som si myslela, že by mi to nikdy neurobil, verila som mu tak ako ešte nikomu a nakoniec je taký istý ako všetci..máte ešte energiu riešiť vzťahy? veď z človeka sa za každým stáva len väčšia troska..nakoniec nepoužiteľná pre vzťah..

jajaja295

carie
dobre robis, vacsinou sa aj tak zle ludom nevracia spat tak co a ked si strastna v zivote, je to len dobre

Carie

Mimochodom, necitim hnev a nesnazim sa nikomu ublizit. Ani chlap ked podvadza vam tym nechce ublizovat. On si chce len uzit! A veri, ze sa to nikdy nedozviete. Niektore mate mylnu predstavu o nas - podla vas kurvach, podla nas zien, ktore sa neboja uzivat si zivot. Ja sa citim stastna. Pochopila som, ze chlapi nikdy verni nebudu a zariadila som sa podla toho, aby som aj ja bola stastna. Nepatram, nepytam sa, kam ide, kde bol, nesnorim v telefone? Naco?

Carie

Ja sa nepovazujem za kurvu, kurva to podla mna robi za peniaze. Ja to robim preto, ze to mam rada. Ale u nas je kazda zena co nie je frigidna povazovana za kurvu. Proste bud si frigida a to je zle alebo kurva. Vyber si. Ja som si vyberala a je mi fuk, za co ma kto povazuje a co si o mne mysli.

20.04.00

Ja som tiez jedna z tych podvedenych. To co mi spravil radsej nejdem ani opisovat, mozno by niekomu rozum postal preco som este s nim. Dusila som to v sebe viac ako pol roka, nedokazala som nic - normalne uvazovat, odist od neho, bol to stav uplnej beznadeje. Teraz som z toho vonku. Vo mne je tak neuveritelny odpor a nenavist, ze som si povedala, ze ja ti to vratim, ked to budes najmenej cakat, budes trpiet 100 nasobne viac ako ja, aby si vedel ako boli ked ta zradi ta najmilovanejsia osoba na svete. Tym nemam namysly, ze ho podvediem. Teraz mi lezi pri nohach a robi to co na ociach vidi... ten cas este len pride.
a mozte ma tu bombardovat ako len chcete.
Ziadnej neprajem to co som si zazila ja.
A autorka temy uzivaj si ako sa len da a ked sa da tak aj vyuzivaj.

Leela333

jajaja295: Podvádzať len z pomsty? Podviesť človeka, ktorý ti ani nič neurobil, len aby si to istým spôsobom "vrátila" tomu, kto ťa podviedol predtým? To mi nepríde normálne a len tým živíte v sebe zatrpknutosť a hnev. Aj mňa sklamali, ale neprenášam si to do nových vzťahov, ináč by ten vzťah nemal šancu. A už vôbec by som nemohla ublížiť niekomu len preto, lebo "veď aj mne bolo predtým ublížené, tak čo.."

jajaja295

tak ked si mozu uzivat chlapi, preco by nemohli aj baby, ked to budu robit potajomky? ved ako sa hovori, oko za oko...

Leela333

Súhlasím s jumbákom, len kvôli pár zlým skúsenostiam netreba na mužov (či ženy) úplne zanevrieť.
Carie, niekto ťa podviedol, ublížil ti, tak si to začala robiť tiež, ale tým si klesla na jeho úroveň. Toto fakt chceš?

jumbák

Carie: Myslím za okolností vo vzťahu. A ak si hrdá na to, že sa budeš správať ako ku..., tak potom hádam vieš, kde skončíš na rebríčku ľudskej spoločnosti. A to je hanba, ktorú by som nikomu neprial zažiť.

Carie

jumbák: vsak uz robime. za istych okolnosti. preco si neuzit sex so sexi chlapom co sa sam ponuka ked vieme, ze to ostane utajene? chlapske myslenie ktore si stale viac a viac prisvojuju aj zeny. a dobre robia. zivot si treba uzivat. zatial sme mlade a pekne a nemame problem najst si chlapa na sex. bude neskoro v 60-ke plakat, ze ja som si moc chlapov neuzila a ten moj ma aj tak opustil pre o 30 rokov mladsiu a ja som mala len jeho a teraz ma uz nikto nechce.

jumbák

A prečo aj napriek vašim zlým skúsenostiam mnohí natrafili na tých pravých, a skutočne žijú šťastne? To, že sa párkrát človek "popáli", ešte neznamená, že to teba vzdať, a žiť tak, ako to napísala Carie. Na druhej strane treba vedieť aj odpúšťať, lebo nikdy neviete, či by ste to za nejakých okolností neurobili aj VY!