Mysleli ste si ze vakcina nemoze byt podvod ?

Carie

Prečo v mnohých EÚ krajinách očkovanie nie je povinné?

No v UK napr. tiez nie je. Ked som tam zila, citala som v casaku pribeh jednej matky, ktora sa rozhodla svoje dieta nedat ockovat, pretoze vsetci okolo nej hovorili ake je to zle a pod. Samozrejme, jej dieta dostalo chorobu, na ktoru su uz vsetky ostatne ockovane a jeho zivot visel na vlasku. Nakoniec sa z toho vyhrabalo ale ostali mu dozivotne nasledky. Tato matka velmi apelovala na ostatne, nech nie su sproste ako ona a daju svoje deti ockovat. Co sa mna tyka, ja som za to, aby ockovanie nebolo povinne, nech maju ti, co tvrdia ze zabija konecne radost. Ale s tym, ze ak ich dieta alebo ony sami dostanu chorobu, na ktoru sa inak ockuje, ze si celu liecbu uhradia sami. Ako uznajte, preco ja by som mala platit za takychto magorov, mne potom zvysia povinne odvody do poistovni, lebo za tych magorov tie nakladne drahe liecby nebude mat kto platit. Pekne si to zaplatia sami a ak na to nemaju, smola. Ich decko umre a mozu si spravit druhe a este raz si rozmysliet, ci ani to nedaju zaockovat.

GoFruit

Aj ochoreju choroba prebieha ľahšie ako u očkovaníych. Moje dieťa nie je zaockovane a preberaní zan všetku zodpovednosť

GoFruit

Prečo v mnohých EÚ krajinách očkovanie nie je povinné?
Ide o imunitu, nenapchavajte deti sladkosťami dajte im zdravé jedlo a nebudú choré. Praveze neockovane deti majú silnejšiu imunitu. Neznicenu ťažkými kovmi z vakcin. Ak

sweater*

ved to, vsetko treba zvazit. odmietnes dat zaockovat dieta a zomrie ti na nejaku dnes uz uplne beznu pre ostatnych "neskodnu" chorobu...

[zruseny17]

vsetko ma svoje za aj proti...predstav si ze svoje dieta nedas zaockovat proti tbc..pride do skoly,budu tam s nim chodit nasi minoritni spoluziaci,so zltackou a tuberou a tvoje dieta to dostane...co teraz?zoberu ta s nim do nemocnice,na infekcne,kde budu do neho pichat kopec inych lieciv,mozno aj skodlivejsich nez vakcina...ak nebudes suhlasit tak ta mozu trestne stihat za vseobecne ohrozovanie a sirenie nakazy...nehovoriac o tom ze sa budes musiet pozerat ako tvoje dieta trpi...

GoFruit

Dnes už existuje dosť kníh a dôkazov o škodlivosti tých sraciek čo pichaju do našich deti a skúšajú na deťoch z chudobných krajín ktoré na to zomierajú.

RNG

Nuz coraz viac faktov sa objavuje, ze rozni mocni v tomto svcete, spoza opony kontroluju nielen politiku, tlac, televiziu, bankovnictvo, akciovy trh, priemysel a polnohospodarstvo, ale aj zdravotnictvo.
A tzv neformalne nazyvana globalna vlada ma jeden zo svojich cielov zredukovat pocet ludi na svete na 500 milionov z dnesnych skoro 7 miliard.
A snazi sa na to pouzit rozne prostriedky, vcitane genetickej manipulacie polnohospodarskych produktov az po rozne patentovane lieky, chemikalia a vakciny.
To vsetko pod ruskom "pomoci ludom", tj dobrocinnosti.