Ahojte hrozne chcem schudnúť, ak aj vy pridajte sa ku mne :D
ahojte potrebujem parťáčku na chudnutie v týnedžerskom veku, kto ide to toho so
ked si predstavim ze som bola este v 9 rocniku stihla :( ale ako som na gympli pribrala som vise 8 kg za necely rok :(
No chápem , :d ale ja proste musím schudnúť kks ak neschudnem teraz tak potom som v...
prve 3 dni same bielkoviny a potom sa striedali bielkoviny a zelenina zabralo to dost rychlo ale ziadne jedlo nebolo dobre, jedla som to len z donutenia tak som to potom zabalila
:D no asi tak a to čo si jedla keď si držala tu dukanovú dietu ?
tiez som to pocula, zacala som sa len zdravo stravovat a kazdy den sa hybem nedodrzujem presne dietu lebo je to zbytocne to sa neda :)
Moja teta je doktorkaa povedala mi že nemám s dietami ani len začínať ! pokazí to metabolizmus a je to zlé pre zdravie ! ja mám 166cm a vážim 67kg
katka123123 mam sice 167cm ale vaha 65kg nezda sa mi to velke cislo ale vsade mi to otrca :)))))) je to hrozne :)))) keby sa mi tak podarilo schudnut 8-10 budem skakat od radosti no uvidime
a tvoja vaha ??
ja som skusala dukanovu vydrzala som vise tyzdna a povedala som si dost:)
je sice ucinna zhodila som 5 kg ale v strave to sa neda vydrzat len same bielkoviny fuuj:) ale skusit mozes nic za to nedas ja idem 90 dnovu lebo ma celkom dobry jedalnicek. tak uvidime dufam ze vydrzim stoji mi to za to :DDD
Jasnéé baby všetký ideme píšte mi na email ketrin0122@azet.sk
čaute, ja by som sa tiež pridala ale až od soboty alebo pondelka. sice mam už 20 rokov, ale to vam dufam nevadi. pozerala som tu dukanovu dietu a vyzera celkom zaujmavo :) tiež by som si chcela pozrieť tu 90 dňovu ale nikde ju nemožem najsť :/ mohli by ste mi ju prosim poslať? dala by som vam mail. alebo aspon link kde ju najdem :) zatial dakujem