Kabelku som mala u personalu. Nema to zmysel riesit, ze? Lenze ide o 500€, sice o prachy mi az tak nejde, skor o princip a ide o nemocnicu Mickiewiczova. Nikomu sa nestalo nic podobne? Zistila som to samozrejme az doma...
Okradli ma v nemocnici
ved jasne bingham, to je asi plat nejakej sestricky, cize ani sa necudujem nakoniec, ale chapes...
preco si myslis, ze nema zmysel to riesit? co 500 eur je to iste ako jeden toaletny papier? a ako hovoris - nejde ani tak o peniaze, ako o princip. pokladam to za vrchol svinstva, co za zrudu si toto dovolila? taki ludia nas liecia? takym ma clovek verit, ze im zalezi na nasom zdravi? fuj, je mi z toho zle! urcite by som tam skocila a oznamila to prednostovi oddelenia. nech si to riesia a este by som to aj dala niekam do tlace. presne na ktorom oddeleni si lezala a komu si odovzdala svoju kabelku. ked ti aj peniaze nikto nevrati, aspon na nich padne hanba. a ten zlodej sa zlakne. nenechavaj si to pre seba, ries to. ked si taketo veci nechame robit, necudujme sa, ze sa nam to bude diat aj nadalej.
ked mna take nieco ani v tej chvili vobec nenapadlo... zeby ma tam niekto okradol preboha... ale vidim, ze sa neda verit nikomu absolutne nikde.
nefinka..a preco by si nemohla zobrat 500 euro...nechapem :)
bibba...neviem ci to vyriesis, problem je v tom ze vela Sestriciek je z vychodu, z miest kde nemaju dat co do huby...tak potom to takto vyzera, ale osobne veci treba mat vzdy pri sebe :)
nevedela som, ze tam skoncim.
bol som koncom marca na operacii,preventivne som si zobral so sebou 20evri+nejake drobne..inac na tom letaku pisu,ze cennosti a vacsie sumy treba ohlasit a ulozia ich do trezoru
na čo si berieš do nemocnice 500eur preboha??
bibbo... ja viem :/ ale toto nemozu predsa robit............ fuck.
no ako som k nim prisla.. z banky, nie? toto asi nema zmysel riesit, len je to strasne svinstvo... museli sa mi vo veciach hrabat, ja som im ziaden "tringelt" nedavala...
ked nejde o prachy,tak kasli nato,hlavne ze si uz zdrava