Pred par dnami sa somnou rozisiel moj priatel, s ktorym som bola 3roky.Byvali sme spolu.Bud ja unho bo on u mna.nebolo dna kedy by sme boli od seba.kazdu volnu chvilku som stravila s nim.Pol to moj prvy partner aj co sa tyka sexu....bolo mi s nim nadherne vyhovoval mi vo vsetkom. ale ja som si to pokazila tym, ze som stale rozmyslala nad tym, ze som si v zivote este nic poriadne neuzila a nezazila.aj on sa bal ze ho budem chciet v buducnosti podviest kvoli tomu aby som vyskusala nieco nove kedze on bol moj prvy.da sa povedat, ze dost casto pijaval s kamaratmi len tak a kvoli tomu vznikali casto hadky.Mala som pocit, ze ma nechape.Neviem preco, ale v poslednej dobe mi vadilo napriklad ked sa ma chcel dotykat.nehnusilo sa mi to, len som bola stale nervozna..nevedela som ci ho lubim a tak podobne...on bol velmi dobry a ohladuplny len ja som si to pokazila zrejme svojim spravanim..myslim si, ze som sa tak spravala preto lebo som mala zdravotne problemy kvoli ktorym som snim nemohla aso stvrt roka spavat...vravieval mi, ze mu na tom nezalezi, ale mne to vadilo a mrzelo,ze mu nemozem vyhoviet..velmi ma to trapilo...uz sme si nemali ani co povedat..no proste bolo tam toho vela...a tak sme sa rozisli,ale v dobrom.pri rozchode sme sa k sebe spravali tak pekne, ze to ani ako rozchod nevyzeralo...na dalsi den ma odviezol domov a uz som ho nevidela(aj ked byva len jednu zastavku odomna)Teraz neviem ci tak smutim kvoli tomu, ze som si uvedomila ze ho este stale lubim, alebo som zostala zo dna na den sama a trapi ma samota ktoru som nezazila 3roky..Je mi strasne smutno...povedal, ze aj keby som sa k nemu vratila tak by tobolo mozno dobre lentake2mesiace a ze by sa to aj tak potom vratilo do starych kolaji...velmi mi chyba...co mam robit?myslim si, ze pockam este taky mesiac uvidim ako sa budem citit a podla toho by som sa snazila ho ziskat spat...neviem ci sa mam o to pokusat,aj ked mi jasne naznacil,ze uz to nema zmysel a ze sa ku mne nevrati...bojim sa toho,ze si uz nikdy nenajdem takeho priatela ako bol on,ze budem kazdeho k nemu prirovnavat a preto si nikoho nenajdem...mal dobru perspektivu do buducna.mal dobru pracu, miloval deti ale hlavne miloval mna..myslite, ze sa s tejto bolesti vyliecim....prosim poradtemi uteste ma ja to fakt nezvladam...;(((...je to moj prvy rozcho v zivote...dakujem pekne za vas cas ktory ste venonali tomuto clanku..
Teraz som sama a nezvladam to
Kazdy rozchod boli, ale kazdy rozchod raz aj prestane boliet...skus si uzit tu samota, mozno sa najde nieco, co budes teraz robit rada, chvilku sa venuj len sebe. Nikde nie je napisane, ze sa k sebe uz nemusite vratit, mozno vam tento cas pomoze si uvedomit, ze naozaj chcete byt spolu a ze ty nepotrebujes vyskusat ineho partnera. Aj ked samota boli, ona raz pominie, len sa netreba naveky trapit a klast si otazky typu preco? Drz sa:o))
Ahoj ja by som si tiez nevedela predstavit zivot bez priatela, s ktorym som uz 6 rokov. Velakrat si ale ludia mylia lasku s priatelstvom..., za tie tri roky si si nanho tak zvykla ze teraz nevies co dalej bez neho. Mala by si si poriadne rozmysliet ci ho este lubis, a co podniknes.... Ked sa rozhodnes bojovat onho a vratit sa, musís ratat s tym ze budes musiet spravit vsetko preto , aby si si ho ziskala spat a presvedcila ho o tvojej laske k nemu. Mas vsak cas kym podniknes nejaky radikalny krok, pekne si vsetko premysli, a mozno pocitis aj to ze to ide aj bez neho a ani ti az tak ako clovek nechyba...