ahojko, kto poradí ako sa zbaviť vyrážok na zadku. je to dosť nepríjemné. nevie niekto poradiť nejaký ľudový recept, prv ako budem musieť ísť ku kožnej lekárke ( posledná možnosť).
Vyrážky na zadku
Moja priatelka ma tiez vyrazky a mne to vobec nevadi. Vobec si ich nevsimam, nemusite mat zeny komplexy
Ahojte.
Ja mam taky isty problem len ja to riesim takto umyjem si zadocek klasicke mydlo alebo detol aby som vydenzifikovala poriadne a tak si to namastim nechtikovou indulonou na ruky pomaha to je to dosatocne liecive a dost lacne a spavam bez gatiek aby si zadocek oddychlo a snazim sa co najmenej sediet aby sa mi nezaparoval zadocek a noste aj volnejsie nohavice a bavlnene gatky
Dufam ze vam to pomoze potom dajte vediet ako ste dopadli :D:D
LOL :D ale je to pravda, rit treba obcas vetrať, pilingovať a setko bude ok :D
mic ine len umyvat studenov vodou viac krat dene
Ahojte baby,niektorým bohate postačí detský zásyp (púder)... Mne to mamina dávala ešte ako malému decku a to som ani nepotrebovala,ale je to super vec,ako aj na vyrážky po holení :)
A plus nezabudnite aj trošku zdvihnúť ten zadok,pretože v inakšom prípade,ak ho nezdvihnete sem-tam ASPOŇ môžu so zásypom vyrážky zmiznúť,ale len dočasne :)
A ak mám poradiť vo všeobecnosti,tak v prvom rade skúšajte prírodné \\\\\\\"triky\\\\\\\" a nie tie umeliny a krémy a čo ja viem čo ešte...
Natural 4ever!
s vyrážkami na zadku som mala problém asi 2 roky, a vyliečila som to za 3 dni na zaklade tychto rad... dufam ze sa nevratia...na podkozne na noc gafrovu mast, spinkat na brusku, rano sprcha, kalciova mast a zapudrovat...
Mnoho ľudí a článkov tvrdí, že na vyrážky pomáha hormonálna antikoncepcia. No len neviem či to pomáha aj na vyrážky na zadku... nemá niekto s tým skúsenosť? prosím ak áno dajte vedieť možno by to mnohým pomohlo. Ďakujem
Odstran duchovnu pricinu vyrazok na zadku : sexualne komplexy.
ahojte tiez mam tento problem je to premna hrozne mam uz 3 roky priatela a nevie o tom hanbum sa strasne mu to povedat a ukazat aj ked mame sex a stale chce od zadu nedokazem to potom nastale mennsia hadka ze preco a ja cusim ako pes... co robit?????