Ja mam 26 a mala som 5, partner tak isto a mal 11. Je to vela? Mne sa to niekedy zda vela. Ako ste na tom vy?
Kolko sex.partnerov je uz vela?
Slota, nebudes ty janekMY33? len tak odhadujem podla predvadzaneho lexikalno-syntaktickeho pekla. ;)
a teda nejake linky alebo ine referencie na vyjadrenia tych sexuologov by neboli? aby sme ta nemuseli obvinit z oj3bavania verejnosti. ;)
Fúha, 11 ? To si asi len dalsia v zozname...
Podla sexuologou neny nic na tom zle ked zena ma aj kludne 10 sexualnych partnerou aspon vie porovnbat co sa jej paci a pod.
Ja a priateľ máme za sebou rovnaký počet, tak si nemáme čo vyčítať :D
ved to, niektoré baby akoby sa nudili a nevážili si vzťah aký majú a len vyhladavajú pochybnosti v nom ...
sorry, ale toto nepochopim.načo sú vam takéto čísla?!?
tiez si myslim ze zamyslat sa nad tymto kazi uplne vztah, nechapem preco to riesite. nikdy sa nepytajte na minulost a nikdy o nej nehovorte v cislach :-/ to je blbost... inak vela to nieje...ked vezmes kolko rokov uz zije sexualne ...niekedy cislo vyznie mozno hrozostrasne ale ked si to preratas v hlavicke kolko mu vyjde na rok??? jedna??? hm....
ako chapem, ze to moze byt niekedy take neprijmne
u niektorych to vyzera jak na beziacom pase a osobne by som takeho partnera nechcela, uz len zo zdravotneho hladiska
na to ze mam 18 mi pride vela, ze som mala 3 (s kazdym samozrejme dlhy vztah), ale kamaratka napriklad vek rovnako a bolo ich 16 ak nie viac
za take zdrave maximum povazujem tych 10...
ale zas aj keby ma 3O, tak chleba z toho nezlacnie.