Včera sa mi sníval veľmi zvláštny sen. V tom sne som bol celebrita (nespomínam si či herec, spevák...) a zavolal mi Rozboril z Modrého z neba, že mám ísť za nejakým sotva dospelým dievčatkom do väzenia (nepamätám si, za čo tam bola). Tak som tam išiel, stretol som sa s ňou, rozprávali sme sa a ona ma neskôr poprosila, aby som napísal pohľadnicu, alebo list jej rodičom, v ktorom sa ospravedlňuje za to, že spáchala niečo zlé, za čo je vo väzení. Mala niečo s rukami, takže to nemohla napísať ona, a vo väzení ju nikto nemal rád, čiže by jej s tým nik nepomohol. Súhlasil som a odišiel domov. Až potom som zistil, že som sa toho dievčaťa zabudol spýtať na adresu, kde mám list poslať. Nevrátil som sa späť spýtať sa, lebo väzenie bolo na druhom konci Slovenska od miesta, kde som býval. Tak som hľadal v telefónnom zozname podľa jej priezviska dúfajúc, že natrafím na tú správnu osobu, ktorej poviem ospravedlnenie za to dievča. O pár minút za mnou prišiel Rozboril a povedal mi, aby som pátranie po rodičoch toho dievčaťa ukončil, pretože zomrela. Ako postavu vo sne ma to ranilo....Lenže ani po prebudení mi nebolo všetko jedno. Doteraz na ten sen myslím, a zdá sa mi, akoby som to dievča zo sna poznal, pričom som ju určite nikdy nevidel. Čo si myslíte, čo mohol ten sen znamenať?
Zvláštny sen
Jumbak ja som nepovedala,ze za to moze tvoja matka...a to,ze mas priatelov a si oblubeny neznamena,ze vo vnutri citis nieco ine. Branis sa vzdy niecomu...stale mas nejake zadne vratka,ktore ta brzdia ak sa ti nepaci moj vyklad,tak sa uz nepytaj a ja prestanem na teba vynakladat svoju energiu. Nemas potuchy co obnasa sustredie sa na nieco taketo.
V kazdom pripade ti prajem len to,co si sam prajes.
Preco by som mala byt sarlatan?? Som len obycajna zena s velmi citlivou vnimavostou,ktora ma rada ludi.
ja40: Za to, že som invalid nemôže moja matka, ale lekári. A spoločensky som viac-menej obľúbený, mám veľa priateľov, takže sa necítim, akoby som bol vo väzení...Nie si náhodou šarlatán?
Dobre moja,tak sa drz :-)
ja40
wow ono to aj celkom sedí takto ... ďakujem ti veľmi pekne !
Skusim Lindusu.....
To,ze si s nechutenstvom vstavala este neznamena,ze si to naozaj nechcela...
Ocitas sa mam pocit na nejakej zivotnej krizovatke,kde nevies kam sa vybrat hoci by si tu cestu aj vedela,lenze ty mas v sebe nejaky blok a stagnaciu. Vravis si,ved naco by som tam chodila,ked to nema vyznam. Ta cierna tma a to,ze tam ludia neboli znamena,ze ti chyba zmysel a nejaka ta iskra vo svojom zivote.
To auto ta akoze zrazilo,lebo ti davalo nieco najavo,ze tadial cesta nevedie a mas sa zamysliet nad inym riesenim.
Tvoj vztah s mamou hmm...je moc na teba direktivna? Tlaci ta do niecoho a ty sa citis vinna,ze nedokazes splnit jej ocakavania. Tvoju mamu to trapi a aj teba,len ta komunikacia by sa mala zlepsit...zatial tolko odo mna...aha a este citim z teba,ze sa trosku bojis realneho zivota,lebo je tazsi ako snivanie samozrejme...ale neboj sa ako som uz povedala predtym vsetko je tak ako ma byt a ty si na ceste za uspechom :-)
Leela333 a lindusa_001: Založte si vlastné témy, dobre?
Okej, mňa by zaujímalo toto:
Snívalo sa mi, že som bola chlap a o niečom sa rozprávala s iným. Niekoľko ľudí nás počulo, o čom sa bavíme, a tak ich on vylákal na jedno miesto a ja som ich mala zabiť. Rozsekala som ich na márne kúsky, až sa mi to hnusilo. Pozbierala som to do odpadkového vreca a vyhodila do kontajnera a ešte zakryla inými odpadkami. Zistila som ale, že ma pri tom niekto videl, a tak sa to celé opakovala. Keď som vyhodila druhé vrece, začala som mať strašné výčitky.
Normálne sa nad snami nepozastavujem, ale tomuto nerozumiem. Nepozerala ani nevidela som nič podobné, čo by sa mi potom premietalo do sna... A určite pred spaním nemyslím na to, že niekoho zabijem :-D
podla mna si zachitil len reklamu co chodi na modre z neba akurat som ju zachytila davali z prostredia vezenia a bolo tam aj male dievcatko. zahada vyriesena... :)) tiez nesledujem ale reklamu davaju dokolecka dokola...
Takže začína sa to tak že vstávam z postele (je to sen ale normálne mám pocit že sa to deje naozaj) a musím isť do školy ale mne sa nechce a tak proste si na seba hodim prvu vec co vidim nemalujem sa nic a s pocitom "nechutenstva" odchádzam z bytu na autobus . Ale keď výjdem vonku je strašná tma a nikto nikde nie je . Ale ja som presvedčená o tom , že je už ráno a že už musím utekať do školy . po ceste sa začnem báť ale presviedčam samu seba že nemám prečo , že jednoducho všetci ludia zaspali.V tom sa spustí strašný lejak a tak zašnem ist rýchlejsie . A zrazu pridem k autobusovej stanici a vtedy ma napadne že zomrela moja kamarátka a jej veci mi nechala zakopane pri stanici a tak sa rozbehnem že ich idem vykopať ale v tom vyletí cierne auto a zrazí ma . A v tej chvíli sa zobudím (v sne sa zobudim ) vo vlastnej posteli a vidím ako moja mama stojí predomnou a začnem jej vysvetlovať že som nechcela vstať a že idem ďalej spať aj keď sa bojím lebo sa mi sníval zlý sen . A z jej tváre zrazu vyletí nejaký demon alebo neviem čo to je proste nejaká tvát okolo ktorej je ohon a v tej chvíli sa stále sthnem a naozaj zobudim už naozaj...
lindusa skus...