Nejake navrhy?
Moze aj niekolko mesiacov,ak je zvyknuty na priazen mladych bab?A ma hoc aj kazdy tyzden inu?
Ako to vlastne vnimate?Co je pre vas ,muzi sex a preco to tak potrebujete?
Ako dlho vydrzi bez sexu dospely chlap?
wreck..a nie je ta chut na jahody väcsia ked ich nemas kazdy den? :-) tu odpoved som chcela cisto pre seba,lebo ked sa opytas chlapov zoci-voci,zvyknu prestrelovat a nedockas sa pravdivej odpovede..jeden sa chvali ze to ma stale,druhy sa hanbi a tvrdi ze ked je mimo domu 2 tyzdne,nema ani sex,ani sa sam nespravi a mna to rozculuje ze mi nepovie pravdu..chlapi preco sa za to hanbite?ved ste zdravi..
ale ,,slota je uprimny..dyky :-)
40 rokou kazdy druhy den tak si spocitaj ako dlho ale tak 7 dny je maximum
mysterious, hocikolko. len som nikdy neprisiel na to, preco si mam sam sebe tymto sposobom nieco dokazovat. ked mam chut na jahody, tak idem a odtrhnem si alebo si kupim. ked mam chut sa spravit, tak sa spravim.
a navyse, ako sa poznam, urcite by som sa pokusal o rekord, tak by to cele mohlo dopadnut tak, ze jahody si uz nedam nikdy a ani sa uz nikdy nespravim. ;)
ani jedna predstava sa mi nepaci. :))
takato otazka nie je na mieste..kolko vydrzi muz bez sexu..taky nejaky zakriknuty co ma strach oslovit zenu,nema sex cely zivot,otazka mala byt polozena kolko vydrzi muz nielen bez sexu ale aj bez svojej ,,pomocnicky,, rucicky
poznam vela muzov,ktori sa za to hanbia a budu zatlkat ze si to nerobia sami,tak páni
kolko vydrzite bez toho aby ste si na seba siahli?
Ja to teraz opisem z mojho pohladu : Napr.
Idem sa s priatelkou ucit. Slovencinu na maturitne skusky.
Pride, ucime sa 15 min.
Nie je vyzivavo oblecena ale pohlad na krasnu zenu ma vzrusi. Tak isto ako rano vstavam tak aj moj maly stava. Proste mam erekciu. Ked mam erekciu chcem sa jej zbavit. Pretoze ma to nuti mysliet na TO.
Potom ked sa odbavim, sa mozem zacat plne venovat niecomu inemu pretoze uz nemam na to chut.
Deža :) ci to nebude aj tym, ze do skoncenia mladosti mi zostava asi tak rok a pol. a takych tu vela nie je, takze potom to nepravom vyzera, ze prave ja som to slane zrniecko. :)
wreck toľká skromnosť!
páčia sa mi tvoje názory - cítiť z nich normálneho vyspelého chlapa! medzi toľkými opicami je to ako nájsť zrniečko soli v piesku.
Deža, nie som, ale potesilo, dakujem. :)
preco muzi potrebuju stale sex???No asik preto ze rady rozsievaju svoje seme
kolko bez toho vydrzi zdravy chlap? no dajme tomu ze ak sa moc snazi tak mesiac.. a preco to tak potrebujeme? to sa spytaj tety evolucie alebo panbozka:D