Ahojte som chalan mam 15r.. moj problem ?...trochusa tu vyrozpravať(vypísať) a počut nazor uplne iních ľudi a nie len od priateľov:..vyzerám pomerne dobre ,mam dosť kamošiek a par dobrých kamošov a uplne mi to stači , v triede aj na škole som pomerne dost známy ,dobre sa obliekam podla iních..no som priateľsky spoločenský typ ktorý sa snaži s každým vychádzať..ale nejde to ... ked ma uvidi dievča alebo chlapec s trocha komplexami hned povie že som namysleny kkt debil atak dalej ..domyslite si nadavky.... vadi mi to že vobec niesom taky človek ale uplne dobrý človek...každy mi vrvai že jeto zo zavisti aj ked vobec neviidm nič avidenia hodneho tože si omne polovica cudzich ludi že som kkt debila tak dalej a tak dalej ...skrátka je to už dosť otravne..ku tomu idem na strednuv tom isotm meste a samozrejme niektori ľudia si dali zaležať aby už par ľudi s ktorymi chcem vychádzať dobre maju omne zlu mienku..strašne mi to vadi niekedy už neviem čo robiť dalej a ako pokračovať :/
Ach tá závisť...kedy skonči
2 leksi matka tereza nebola dobry clovek... bola riadne svihnuta ... a su ociti svedkovia ktori svorne vrdia ze urobila toho vela zleho...
a co sa tyka tvojho problemu ak o sebeb vravis ze si dobry clovek a aky si super no podla mna je to namyslenost ako vysita... inak ja som s tym mal tiez problemy.. musis si niekedy kusnut do jazyka uznat ze ma niekto pravdu aj ked nema a tak...
mne vôbec nepripadáš ako namyslený, pretože keby si bol, tak sa pravdepodobne nezaoberáš tým čo si o tebe myslia iní, takému človeku je to jedno, úplne jedno čo si iný myslí a ide mu len o svoje blaho, ale nepoznám ťa, čiže píšem len môj dojem. To, že opisuješ svoje pozitíva, ale vieš priznať aj svoje negatíva je fayn. Napadá ma, že je to veľakrát tak, že aj človek, ktorý nie je namyslený, reaguje nervózne, impulzívne na iných napr. keď s nimi nesúhlasí alebo je precitlivelý a môže pôsobiť na iných namyslene. A skutočne naopak, veľa ľudí závidí človeku, že je spokojný so sebou, šťastný, lebo veľa ľudí nevie čo to šťastie vlastne je, že nie je to vec peňazí, oblečenia alebo dosiahnutia iných konkrétnych cieľov, veľakrát ľudia závidia človeku neskutočné veci-úsmev, PNku počas choroby, kamarátov. Závisť je deštruktívna emócia, najviac ničí človeka, ktorý závidí. Šťastie, spokojnosť a vyrovnanosť sú vo vnútri človeka, bez ohľadu na vonkajšie okolnosti. Veľakrát však ľudia na to zabúdajú, dávajú si nereálne ciele, alebo nevedomky robia to čo od nich čakajú iní a nie čo robí radosť im. A naozaj sa netreba brať príliš vážne a ani iných ľudí, to sa ja stále učím :)
Ono je to možno preto že asi namyslený si.
Tak povedzme že možno trošku,,to máš pravdu luciano nerád si priznávam chyby,viem si srandu urobiť aj zo seba ked mam samozrejme nato náladu :) Kafik,,,mám priateľov ktorí mi aj vedia vytknúť moje správanie že niekedy to predsa len preháňam ,,ale tí čo ma poznaju vedia že som dobrý človek ktorí svojim priateľom vždy za každých okolností veľmi rád pomôže :)) ... a snád nie je dobre ked sa snažim aby ma mal aspon nie rád ale aby proti mne nič nemal...a nie netrpim komplexami na niekoho inehoa viem prijať kritiku..no vieš nieje veľmi čo ,,,ja nefajčim,pijem no len ak je nejaka oslava alebo tak podobne,nechodim po nociach vonku,nenadavam an niekho ak nemám dôvod,nepouživam nadavku v každej vete a neťahamsa s každym druhým dievčaťom čo stretnem ..možno to im vadí lebo ja fakt neviem čimsom si od niektorích zaslužil ich spravanie....
a hlavne som straaasne skromny...
vies, uprimne, ja som nikdy nemala rada ludi, ktori si o sebe namyslaju, aki su krasni, mudri, dobre obleceni...
nie je vsetko o zavisti..mozno davas taky vonkajsi dojem, ze si namysleny, a preto ta tak ludia beru...
leksus, nemôžeš vychádzať s každým. Zapíš si to za uši! Vždy budú ľudia, s ktorými si nesadneš/nebudú ťa mať radi a je úplne jedno z akého dôvodu. Dôležité je, aby si si TY bol istý sám sebou a sem tam sa kontroloval, či tá kritika nie je oprávnená (človek sa mení k horšiemu veľmi ľahko). Ak máš ľudí/rodinu okolo seba, ktorí vedia aký si a dokážu ti vytknúť "debilné správanie", tak je všetko v poriadku.
Nie si trochu narcis? Prečo potrebuješ, aby ťa všetci mali radi? Lebo si dobrý chalan? Tvoji priatelia ti vedia aj vytknúť niečo, alebo ti len pochlebujú?
Väčšina detí v puberte býva prehnane kritické voči druhým a strašne zakomplexovaná. Táto skvelá kombinácia zaručuje, že okoliu v ktorom sa pohybuješ sa nezavďačíš, aj keby si sa rozkrájal. Ak na tebe neni čo kritizovať a si bez komplexov, je jasné že väčšinu dráždiš už len tým že si.
Z toho čo píšeš, sa mi zdá, že si predsa len trochu namyslený. Nerád priznávaš chyby a za každú cenu cheš byť dokonalý. Nezaškodilo by ti trochu skromnosti. Dobrá rada - skús si aj sám zo seba niekedy urobiť srandu.
to tak byva...
pozri mne uz velmi vela ludi povedalo, ze si to o mne mysleli, ze som "namyslena" a to citujem :)
ide o to, aky z teba budu mat pocit, ked ta spoznaju
ja strasne milujem smiech, radost zo zivota a mam radost, ked ludom mozem zlepsit naladu, ked vo mne spoznaju takehoto cloveka a nie len to ako vyzeram navonok :) som jednodcuho stastna :) nemysli na to a bud kamarat
no len vieš tu je dosť ľudi čo ma nemusi a dosť ma to trápy alea kosa hovori aj matka tereza z kalkaty mala nepriateľov a aky to bol dobrý človek,,aj ked sa bduem snažiť stale tu bude niekto kto bude chcieť robiť zle a to ma trapy..:/