Prosím Vás baby, poradte mi čo na menštruačné bolesti, také tabletky od bolesti ako brufen, nurogen, ibalgin, či už ajalgifenové kvapky, a 2 lieky predpísané od gynekologicky mi nezaberajú :( a ani rôzne čaje... absolútne, kvôli zdravotným problémom mi antikoncepciu nemôže dať... Ja už neviem čo si mám dať, znova začala menštruácia a nič nezaberá, celý den sedím skrčená, a takto dalsie 3 dni už nevydržím, prosím Vás poradte mi čo by mi pomohlo
Neuveriteľné bolesti
Fúú ja ani neviem , robili mi nejaké vyšetrenia cca pred pol rokom, a všetko bolo poriadku, mám len 18, kedysi som takéto bolesti nemávala, a ešte k tomu niekedy aj horúčka... viete mám histamínovú intoleranciu, neviem čo viete čo to je, a príznaky toho sú aj bolesti pri menštruácii :/
skus este vysoke davky magnezia. a urcite sa nechaj vysetrit odbornikom, aj laparoskopicky na tu endometriozu
Vysetrila ta na endometriozu? Aj moja sesternica chodila takto skrcena cele roky k lekarke akoze "po znamosti". Vzdy jej len predpisala analgetika, az bolo takmer neskoro.