Frajer dáva prednosť kamošovi predo mnou

Príspevok v téme: Frajer dáva prednosť kamošovi predo mnou
onomatopoje

Má jedného kamaráta, k ktorým sa poznajú už od detstva. Doteraz sú akože najlepší kamoši. Obidvaja sú v pohode. trápi ma však, že môj frajer naňho nedá dopustiť. každé slovo čo on povie je preňho platné, posvätné, on je jednoducho neomylný. Mrzí ma, že vždy je na jeho strane a zastáva len jeho názor. Napr. sme boli dohodnutí, že ideme spolu sami dvaja do pizzerie. Ale vtom on zavolá, že servus, nejdeme na pivo tam a tam? A môj priateľ samozrejme pristane, a ja už len idem s ním ako taký prívesok.
Neviem, či to mám tolerovať, ale inak to asi už nebude. raz som mu to vytkla, tak na mňa vybehol, že to je jeho jeden normálny kamoš. :( nejaké rady, komentáre?

george303

onomatopoje- vies kolko krat som uz tuto vetu na svoju adresu cital :DD
Asi obetujem tych par hodin a naucim sa pravidla gramatiky ale to uz potom asi budem dokonali :DD

onomatopoje

bingham ty si nezaslúžiš žiadnu ženu! ľutujem ťa že si v živote nespoznal čo je to láska. Vzťah je totiž o obetovaní sa jeden druhému. Ale taká egoisti ako ty to nepochopia nikdy! FUJ!

george303

Len potom nech sa priatelka necuduje ze ma doma tutmaka ktori nedokaze vybavit absolutne nic pretoze nikoho nepozna ...

Brenda

chalani rsp.muzi maju iny nazor na vztahy ako baby rsp.zeny.Ja si osobne myslim ze ked ma clovek ci baba ci chalan vazny vztah tak by sa mali venovat viac jeden druhemu...ano aj kamosom ci kamoskam ale nie az tak ako sa snazit rozvijat vztah no pokial sa obaja uprimne lubia.Mne by napriklad tiez velmi vadilo kebyze sa moj daky chalan viac stretava s kamosom ako somnou a nedajboze ked sa stretneme a ideme von a on zavola aj kamosa alebo kamos dojde za nami..nehovorim ze niekedy ale ked vkuse tak to by mi vadilo..ano mate pravdu kamos ostane ale partner sa moze vymenit...ale aj nemusi..niekedy ten vztah padne prave na tom ze sa jeden z partnerou venuje viac kamosom ako tomu druhemu.Je dobre ak ma kazdy z partnerou aj vlastny program ze ide s kamosom von pokecat ale nie aj vtedy ked sa ma stretnut z partnerom ci partnerkou..a rozdelovat co je pre mna prednejsie a co je menej prednejsie je podla mna uplna blbost.Ja mam rada moju rodinu kamosky ci kamosou a aj partnera tak isto a nerozdelujem to.Keby mi povedal moj partner ze u neho je prva nap.praca potom rodina a potom ja a tak dalej tak by ma to zabolelo.nebola by som urazena ale dotklo by sa ma to.

vitali

Ano, každý človek je v tom svojom živote ten najdôležitejší. To je pravda. Bingham, myslím si, že smutnej zakladateľke témy si perfektne pomohol. Ak si to poradie myslel vážne, tak to je nula bodov toto. Napr. môj priateľ vždy dával prednosť mne pred rodinou i kamošmi. Ja si to veľmi vážim, a ten náš vzťah aj tak vyzerá. V dobrom slova zmysle. Tak najskôr sa ožeň s kamošmi, potom so psom a nakoniec so ženou. Nech ti i dieťa kamarát porodí. Dúfam, že z takéhoto poradovníka si chalani vezmú príklad, a potom sa tí normálny, dobrí chalani budú čudovať a sťažovať, že čo zas šibe dievčatám. A ešte aby som nezabudla, pokiaľ viem, vo svete ešte platí dvojica muž a žena, ktorí tvoria rodinu, lebo inak by nevznikla.

onomatopoje

Keby mal frajeriek koľko chce, tak je to štetka v mužskom prevedení :P ale málokto si to dnes uvedomuje. Vy "frajeri" čo máte milión dievčat... verím že si nikdy nenájdete normálnu babu.

bingham

Tak pozor Frajeriek moze mat kolko len chce...ale dobrych kamaratov nie :)

a pokial v tom nieje dieta...tak na prvom mieste som ,JA,kamarati,pes a potom zena...treba si uvedomit ze nikdy sa nesmie cela pozornost venovat len zene(to je velka chyba..ktoru robi vela chalanov)...potom sa rozidu(co je velka pravdepodobnost)a je to nahovno :)...takze lubit treba ale s rozumom ;)