Pekná ryšavá

Príspevok v téme: Pekná ryšavá
MadamDaniell

Ahojte, potrebujem poradiť. Už dlhšiu dobu hľadám peknú ryšavú farbu. Tí ktorí pozeráte seriál Sultán, niečo na tip hlavnej postavy Hurrem. Moje vlasy sú hnedé, nájdu sa na nich zbytky červeného šampóna. Poznáte a poradíte mi prosím niekto nejakú peknú farbu? Som už bezradná... :(

daaamn

tá loreal casting 834 je pekná farba ale žiaľ je to len šampón.. krásne mi chytila naozaj som bola šťastná, že konečne niečo s čím som max spokojná...skúste typnúť koľko vydržala.. (Y) super 3 umytia :)) som bola sklamaná strašne... teraz som si dala schwarzkopf natural and easy 546 medená plavá terakota či ako :)) fakt pekná je taká jemne ryškavá, som zvedavá koľko vydrží ale chcela by som ešte niečo viac..asi :/

Jaja245845

Ja som mala originál svoju takú ryšavú farbu, každý mi ju chválil...no raz mi preplo a prefarbila som sa na čierno...a teraz to ľutujem... :(

nojka

a čo loreal casting creme gloss 834, vyzerá veľmi perkne, ale neviem či ti to chytí na hnedé vlasy keď je to šampón možno keby si ich predtým odfarbíš :)

Mrska Silvuska

dobre ranko....hned na uvod nechapem....pokial chces peknu rysavu, treba ist kadernicke, nie si kupovat farby v obchode....zbytocne ti tu budu davat rady, ktora farba je naj...ved kazda mame ine vlasy, inu kvalitu, postav dve kocky vedla seba s rovnakou farbou vlasou, a ak im das rovnaku farbu z obchodu, nechyti im to rovnako. Netreba setrit, pretoze vysledny efekt bude nulovy. Staci dobra kadernicka, radsej priplat, a budes mat na hlave to, co chces.
...a prosim, nezacnite hned pisat svoje zle skusenosti s kadernickami...aj tu "svoju" kadernicku si treba vediet vybrat....

MadamDaniell

Feriu Mango som už pozerala... Tany, ak sa ti dá, pošli fotky :) Dakujem za rady... a neviete ako chytá farba Naturia 220 ? Našla som ju, no neviem aká je... :/

Tany

Mne tmavé vlasy odfarbila, tiež som sa bála ako mi chytí, ak chceš pošlem ti fotky ako mi chytila a uvidíš sama...

jankaaaaaaaaa

mne sa ryhclo nevymyvala. a nemyslim, zeby odfarbila tmave vlasy. mozno ano. neviem. este super odtien je loreal feria - paprika power p78 , ale na slovensku sa asi neda kupit csimg.webkupiec.pl