chcem sa spytat, ci ma niekto skusenost so sprejom uha (www.uha.sk).../ ak ano ake? inac je dost cudne, ze to u nas stoji tak vela, ked v usa sa da jedno balenie kupit za 50 usd... pliiiis poradte, ci sa oplati do toho investovat. bola som uz dvakrat na laser, ale zatial nevidim ziadny efekt :-( som uz zufala
sprej UHA proti ochlpeniu
ludia ale mne ta stranka www.uha.sk volajak nefunguje, urcite existuje? Dakujem
suzulik,ja som si kupila UHA,ucinok vidim.No ja som si roky depilovala,tak sa mi to mozno dobre dostava ku korienkom.Zatial investiciu nelutujem,ale uz si to na Slovensku nekupim.Za cenu troch tu na Slovensku,mam pat flasticiek z USA a to postovne nie je v porovnani s tym,ako tu ceny prehanaju,take hrozne.Skus si kupit zatial dve a ak sa Ti to osvedci,objednaj si to radsej z USA.Je to smutne,ze nas tu takto zdieraju.
po 2 sedeniach sa vysledky nedostavia pretoze chlpky maju rozne fazy rastu a naraz sa neznicia
tu najdete info ohladne lasera a cien, dokonca pozeram, ze maju akciu.
Vaniqa je v Europe je pravdepodobne predavany ako Eflora(ucinna latka tak isto 13.9% eflornithine hydrochlorid.
Upozornuju na mozne drazdenie koze.
Ovela lacnejsi prostriedok-tiez zalozeny na hormonoch je Dianette(ucinna latka ethinyl estradiol)
Voci tomu UHA je ovela menej nebezpezpecna, lebo okrem beznych kozmetickych latok ucinne latky su rastlinne vytazky podla vyrobcu.
Naozaj by som rad vedel rozdiel ucinnosti medzi tymito troma vyrobkami, lebo na data vyrobcov niet spolahnutia.
Prehlad "odchlpovacov.
Podla clanku je ich plno a su viacmenej otazne na ucinok,reklama fantasticka
www.hairfacts.com
Tu je zatial jediny oficialne schvaleny, Vaniqua krem, ucinny na 58% zien,
Dalej su tabletky, schvalene, ale hraju sa s hormonami, definitivne neodporucam
Tak to ta oklamala, treba to obcas preventivne pouzit, inak sa ti to vrati do povodneho stavu.O tom to je....