sprej UHA proti ochlpeniu

dankam

suzulik,ja som si kupila UHA,ucinok vidim.No ja som si roky depilovala,tak sa mi to mozno dobre dostava ku korienkom.Zatial investiciu nelutujem,ale uz si to na Slovensku nekupim.Za cenu troch tu na Slovensku,mam pat flasticiek z USA a to postovne nie je v porovnani s tym,ako tu ceny prehanaju,take hrozne.Skus si kupit zatial dve a ak sa Ti to osvedci,objednaj si to radsej z USA.Je to smutne,ze nas tu takto zdieraju.

belisa

caute..chcem sa opytat ze ci si UHA sprej objednavate cez internet lebo mne za kazdym vyhodi error ked uz chcem kliknut na objednat...diki

RNG

Vaniqa je v Europe je pravdepodobne predavany ako Eflora(ucinna latka tak isto 13.9% eflornithine hydrochlorid.
Upozornuju na mozne drazdenie koze.
Ovela lacnejsi prostriedok-tiez zalozeny na hormonoch je Dianette(ucinna latka ethinyl estradiol)

Voci tomu UHA je ovela menej nebezpezpecna, lebo okrem beznych kozmetickych latok ucinne latky su rastlinne vytazky podla vyrobcu.

Naozaj by som rad vedel rozdiel ucinnosti medzi tymito troma vyrobkami, lebo na data vyrobcov niet spolahnutia.

RNG

Prehlad "odchlpovacov.
Podla clanku je ich plno a su viacmenej otazne na ucinok,reklama fantasticka
www.hairfacts.com

Tu je zatial jediny oficialne schvaleny, Vaniqua krem, ucinny na 58% zien,

www.hairfacts.com

Dalej su tabletky, schvalene, ale hraju sa s hormonami, definitivne neodporucam

www.hairfacts.com