Sklamana sama zo seba:(

Príspevok v téme: Sklamana sama zo seba:(
Lillloa

Ahojte

nazov mojho prispevku zahrna to, ze v nedelu sme sa s priatelom milovali....no nevedel udraz erekciu,tvrdi ze kvoli unavea ze ho nijako nestimuujem-nedotyka sa ho.Milujem svojho priatela,lenze nejako som na to nedbala,ze potrebuje vzdy dotykyaby bol 100%ny. Tak mi povedal,ze ho mam stimulovt dotykmi,aby udrzal erekciu.Vcera sme mai polohu od zadu, no a problem bol ten isty.Erekcia bola slaba, ja som sa ho nijako zozadu ani nedotykala,velmi sa nedalo ale ani som sa o to ani nepokusala:( vobec som na to nemyslela. Hned potom ako sme skoncili priatelm zahlasil ze je nastvany na seba,lebo ho nema stoporeny,kvoli tomu ze ho nic nestimuluje-ja. Ze sa musel sam ...neviem citim sa velmi trapne.

Otazka znie ci vazne muz potrebuje dotyky ,ja mam pocit ze ho to so mnou nejako nevzrusujem,povedal ze som pasivna v milovani.

luke_asterix

Ahojte, hovori Vam nieco Ying Da Wang?? Cinske tablety, ktore zacinaju byt velmi popularne.

ÚČINOK MUŽI:
Tvrdá erekcia ktorá nastúpi do 20 minút, väčší a hrubší penis, predlžuje dobu pohlavného styku ( až do 75minút), žiadna bolesť hlavy ako u konkurenčných výrobkov, zvyšuje chuť na sex.

ÚČINOK ŽENY:
Používa sa na zvýšenie sekrécie vagíny, zvyšuje chuť na sex. Po použití tohto produktu sa začne vagína sťahovať, žena tak môže dosiahnuť rýchlejšie orgazmus. Tento produkt je veľmi užitočný pre ženy so suchou vagínou.

INDIKÁCIA:
Používa sa na liečbu erektilnej dysfunkcie, predčasná ejakulácia, nízka potencia, nedostatok chuti do sexu. Taktiež sa používa na predĺženie penisu.

Ak to niekoho zaujme tak ja ich mam priamo z ciny, objednavam vzdy viacero baleni kvoli lacnejsiemu postovnemu. Tak ak bude mat niekto zaujem piste na mail -adresa odstránená- :) Balenie za 25 euro (je ich tam 6) alebo mozem na skusku poslat aj po kusoch, vtedy 5 euro za tabletku.

P.S.: Lillloa, jednu tabletu jemu, jednu sebe a mate po probleme :) on vydrzi viac, ty sa urobis skor a uvidis, ze na YING DA WANG nedas dopustit

Lillloa

krtko-lampa

on je v posilke kazdy den :) a prave aj to ze produkcia testoteronu pri cviceni klesa moze sposobovat tuto slabu erekciu. Ako som spominala,on tiez povedal,ze bol nastvany na mna,ale keby to tak bolo,neorzpraval by mi stale o tom,ze h nestimulujem nijako...:/

mate pravdu,musim sa s nim o tom porozpravat.

Betmanka

u nas bol tiez podobny problem.. stava sa to pri jeho vycerpanosti, strese, unave... On bol nahnevany sam na seba, ja som si zase myslela ze je to kvoli mne, ze ho nevzrusujem. Staci sa o tom porozpravat ale naozaj otvorene, aj ty co mas na srdci, a on nech ti navrhne co mas robit, co ho vzrusuje naozaj. Mozno ho poznas este kratko, tak nevies, ako na neho.. Ja som na to tiez neprisla hned

ahojjj

Ale samozrejme tie dotyky nemusia byt stale. Pocas milovania ma inu stimulaciu a ak mu pocas toho poriadne nestoji, moze mat nejaky zdravotny problem.

ahojjj

Daj si otazku na seba. Ty by si sa vzrusila, keby sa ta priatel vobec nedotykal? Neviem preco si niektore myslia ze sa muz bude vzrusovat iba na nich. Mozno spociatku to tak funguje ale casom ak sa zena neprida a je pasivna, prestane chlapa snou sex bavit.

alenka_maxova

mne sa tiez zda, ze je v tom cosi ine...nuz, ale su to len nase dohady...porozpravajte sa. Mali by ste vediet hovorit o svojich pocitoch narovinu. Mozno mu vadi nieco, o com ty ani netusis. Mozno chce hlavne, aby si bola aktivnejsia. Nehovorim, aby si sa premahala, ale ak ta sex bavi, spravaj sa podla toho :)

Slota

2 krak az raz do tyzna a jemu nedokaze stat???Najdy si druheho.Ja mam 40 a mne stoji aj bez dotikou aj castejsie ako 2x do tyzna

Lillloa

pohode :))) je pravda ze pomenej,nakolko sme to obmedzili... ale miujem svojho priatela...boze ale tak pri polohe odzad sa da nejak stimuovat?