Toto bude na dlho.
Nejde o mna ale o cloveka ktoreho mam strasne rada. Ale idem poporiadku.
Moja neter si pred vyse tromi rokmi (to mala 15) nasla frajera.po vyse dvoch rokoch sa rozisli lebo ju mal na salame (co jej cely cas daval aj jasne najavo) a podvadzaj kade chodil. Cele to s nou bolo zle lebo sa cez to nevedela preniest a keby luskol tak sa k nemu doplazi. Od nas ako rodiny si nedala povedat lebo sak co mi o tom vieme. Radsej bombardovala a nicila vsetkych spolocnych kamosov ktori jej pravdaze (kedze ju mali uz plne zuby) povedali ze to nieje tak ale tak. Ale dobre. Brali sme ze to bola jej prva laska a musi padnut na hubu a potom pochopi. Lenze hned na to si nasla dalsieho "experta". Boli spolu cez rok. Pred mesiacom sa rozisli, lebo on chcel pauzu. A uz o necely tyzden si na rodinnu oslavu dotiahol svoju byvalku. Myslim ze aj debilovi je jasne ako to cele je, len mojej milej neterke zase nie. Zase obvolava vsetkych kamosov ktori jej pravdaze povedia ze on s nou nic nema. Pred dvomi tyzdnami som ho nazivo (a bola pritom aj ona) videla s tou jeho byvalkou (ktora byva asi 130km od neho) ako sa vodia za rucicky. Ale mojej neteri zase nejaka dobra dusa povedala ze medzi nimi nic nieje, takze (podla nej) medzi nimi „URCITE“ nic nieje. Neviem co uz robit ako jej pomoct,pretoze toto co robi mi uz pride ako total psycho. My cela rodina (kedze je narovinu povieme ako to je) sme nepodstatni a zli...robi zo seba handru pre nejakeho curaka a my jej nemozme nijako pomoct. Nemate niekto podobne skusenosti? Nemate nejaku dobru radu? Som/sme z nej na nervy. je to mlada, krasna, mudra baba (aj ked o tom v tejto situacii obcas pochybujem) , ale keby si chlapec zmyslel tak dobehne jak stena. co s nou? najradsej by som ju vycapala.
co s nou?
A hovorit to vsetko uplne vaznym tonom, aby sa zdalo, ze to hovorite uprimne.
Ked sa stavia rebelujuci proti rodine, tak po tychto reciach jej mozno zapne, ze je na tom nieco divne :)
Kedze je to mlada baba, ktora asi rada rebeluje voci rodine, tak mozno skusit iny pristup. Otocit to na hlavu.
To je zlaty chalan, on sa k Tebe hodi uplne. On s nou nic nema, proste len spolu trtkaju na to si zvyknes. On je taky zlatucky, ze taka malickost Ti nemoze vadit. Vsak co by si chcela. Mozes byt rada, ze ho mas. Uvidis, on sa zmeni. Bude trtkavat este dalsie a hentu si uz vsimat nebude.
ja viem ze mate pravdu baby.len ma to proste strasne mrzi kvoli nej. strasne by som jej priala aby sa konecne mala dobre. najhorsie je ze jej sa paci ze sa trapi. dokonca mam pocit ze to v sebe pestuje.
dana ja viem :( ale trapi ma to.lebo je to taka zlata baba a takto sa ponizuje. a neriesila by som to tak keby mi kazdy jeho krok nerozpisovala v kilometrovom maily. lenze ona mi vsetko opisuje a caka na moj nazor,lenze on nieje taky ako by chcela takze jej reakcie je dalsi km mail so vsetkymi moznymi argumentami.to by si proste musela citat :(
napr vcera som si s nou pisala a len tak medzi recou som sa jej spytala ze ci uz je aspon trosku lepsie. na to mi napisala esej asi 10 000 slov o tom co za posledny tyzden zistila a co robil a co jej kedy kto povedal.
tazko sa to opisuje.
suhlasim s Dankou a este dodam, ze ked je toto jej povaha, "nepreonacite" ju nikto z rodiny. Ak ste to este nepochopili, je ten typ cloveka, ktory musi brutalne padnut na dno a az potom sa mozno uvedomi. Su prosto ludia, ktori ked si nieco neodziju, tak ich nepresvedcis o pravde. Nechajte ju, nech sa popali...aj 100 raz.
uprimne olala ti poviem, ze nestaraj sa do toho. akoze co chcete zit zivot za nu? proste ked to ona nevidi, tak to nevidi a ty s tym nic neurobis. bohuzial. ja ked som bola v jej veku a mala som nejakeho frajer a vsetci naokolo mi hovorili, ze to nie je chlapec pre teba, tak sa mohli aj na hlavu postavit, lebo ked som ja chcela tak som s nim bola. a tak isto to bude riesit aj tvoj neter. ked jej nestaci padnut na hubu raz tak padne druhy krat a aj treti. ale je to jej zivot. ja rozumiem, ze sa trapis, ja mam tiez neterku v takomto chulostivom veku, tiez s nou prezivam "lasku" ale samozvane jej urcite neradim... bohuzial, ked dievca nema rozum, sebauctu k same sebe, ty to nevyriesis. viem, ze jej chces pomoc, ale kde nie je rady tam nie je pomoci.
a to s tymi fotkami by nemalo nijaky zmysel.ona ich pred dvomi tyzdnami videla nazivo.boli 2 metre o nej.poplakala si.potom jej nejaka dobra dusa povedala ze ONI spolu nic nemaju.tak je spokojna lebo on s tou babou urcite NIC nema.
najhorsie je ze toto vsetko je pre mna problem kedze byvam 180km od nej :( ja som to s nou rozoberala mesiac v kuse ale ona je jak pokazena. proste clovek jej povie co a ako a ako to vidi a ona ako ceresnicku zasusi zase nejaku debilinu s ktorou mi zrazi sanku az k zemi. ma 19 rokov ale sprava sa jak laskou sklamana 14ka :( neda sa s nou nijako pohnut.pokial jej clovek nepovie nieco co sa jej paci tak to nieje podstatne. ale ja jej zase nebudem rozrpavat ze aky je to skvely chalan a ze urcite caka len na nu. a pod.
a to s tou byvalou je tak ze pred nou(mojou neterou) bol s touto bababou.potom bol rok s neterou a vykaslal sa na nu kvoli byvalke s ktorou je evidentne zase. lenze ona keby ich nasla v tom najlepsom tak bude aj tak presvedcena ze medzi nimi nic nieje :(
Kontaktovat nejaku jej kamaratku a nech jej to povie.
Skusit sa porozpravat sa porozpravat aj s nou este raz v style, ze sa jej opytate, ci si mysli, ze jej chcete zle ?
Pouzite FAKTY:
a/ starsi clovek ma nieco prezite a ma viac skusenosti ako mladsi,
b/ iny clovek je nezainteresovany a ma nadhlad. Zamilovany clovek vidi vsetko velmi ruzovo, nevie sa odosobnit.
c/ logika - keby chcel chlapec ju, dovedie si ju a nie byvalku. Otazne je, ci je to vobec byvalka - tarat moze chruno cokolvek...
d/ ked Vas to stve velmi, skuste urobit fotky a nech ich nenapadne dostane na email...