Zdravicko, nechala ma priatelka po zhruba 5 rokoch, s tym, ze ma uz nelubi ale ze ma ma velmi rada ze ma zacala brat ako kamarata...prezili sme spolu krasne chvile a planovali sme si buducnost...s tym som sa nejako po 2 mesiacoch vyrovnal, ale ako je mozne, ze za ten cas si ani nespomenula na jedinu spolocnu chvilku, vobec na mna nemysli, akurat ju trapi ze mi ublizila? Citim sa hrozne akoby ma za tych 5 rokov ani vobec nelubila, bola so mnou totalna nuda a nestojim jej za to aby mi obetovala myslienku...och
Nechala ma, ani na nic nemysli
...ale nad budúcnosťou
vztah je krasny ked ho mas, ked si v nom spokojny, toto su tie horsie chvilu, jedine co ti mozem poradit je neriesit, nic tym nedocielis akurat stratis kopu casu myslienkami, nemozes vediet co jej beha hlavou a ani sa to nedozvies pravdepodobne, zi a nerozmyslaj nad minulostou
Tak na ňu nemysli ani ty. Ak je to zmija, ktorá ťa nemá rada, tak sa na ňu vykašli aj ty. Nechápem načo bojuješ za to (za niečo) čo už nikdy nemá budúcnosť. Za chvíľu si nájdeš určite priateľku //frajerku// kamarátku, //// s ktorou budeš šťastný aj do konca života no proste zabudneš aj na ňu, raz ti bude závidieť ak ti ona ani nenapíše, a uvidí ťa s inou....uvidíš....papa maj sa pekne ...