Neviem co sa somnou deje.Mam 17rokov,este som nemala normalny vztah.Vzdy sa zameriavam na spevakov,hercov,vytvarnikov.Pre mna stale existuju len platonicke lasky a nezijem v realnom svete,aj ked by som chcela.Co ma ale uplne sokovalo,bolo zistenie,ze som sa akoby zalubila do mojej ucitelky na vytvarnu.Doteraz sa mi to nikdy nestalo,strasne sa mi pacia muzi.Neviem co si mam o tom mysliet.Stale sa neviem dockat kedy ju uvidim,ked som s nou tak neviem co mam rozpravat a pride mi stale uzasnejsia a uzasnejsia.Ja som jej myslim,ze tiez velmi sympaticka,stale ma nazyva jedinecnou a talentovanou.Ma asi tak 30 rokov.Ja si pripadam divne a nechcem si to pripustit.Nechapem to:(
Som naozaj hetero?
ahoj,
rozhodla som sa ti napisat, aspon teda moju vlastnu skusenost, mozno sa ti zide :)
mala som 18 ked ma to napadlo ze "nemam ziadny vztah,nikto sa mi nepaci - sice ani zena,ako tebe tvoja ucitelka-,co ked ani niesom hetero len kvoli tomu sa mi to zda ze to je uznane za normalne?"vtedy som bola este panna, tak ma napadali rozne veci... tiez som si pripadala divne, tiez som si to nechcela pripustit, ale potom som sa s tym nejak zmierila, ze nech sa deje co sa ma ved :
- sme mlade, hlavne ty, ved 17 rokov je velmi malo, to si este v 2. faze puberty,este sa menis
- zijeme vo svete kde ani lesbickam nieje az take zle, je ich vela
tak som bola kludna a nesledovala sa dalej. A zrazu som sa zalubila do muza. :)
Mam teraz 22, som stastne zalubena, ale nehovorim ze si nepozriem zeny alebo nepredstavim si nic so zenami ;) ale nepridem si kvoli tomu cudna, ved som mozno nejaky mix hetero a bisexualky, no a?
moja rada: ostan kludna, uvidis co dalej :)
mozno si bi s prevahou naklonnosti k muzom. a teraz sa objavila zena, ktora v tebe aktivovala tu menej prevazujucu zlozku sexuality.
to, ze ta nazyva jedinecnou a talentovanou by som velmi neprecenoval. mozno naozaj taka si a ona to ako pedagog v tebe dokaze rozoznat.
s rastucim vekom sa ti preferencie vyjasnia a neskor uvidis, ci budes schopna mat so zenou naozajstny vztah alebo to bude len sexualna pritazlivost a vztah budes chciet mat len s muzom.