priatel ma poziadal, aby som mu ulozila zopar cisel do telefonu. ked som to urobila a kontrolovala som zoznam, ci som to urobila spravne, nasla som aj cisla na dve jeho byvalky. nic som mu nepovedala, ale zaskocilo ma to. ked sme sa na začiatku vztahu bavili o byvalych povedal, ze sa s nimi nestretava ani nekomunikuje. ked to povedal, verim tomu. len ma zaskocilo, ze tie cisla stale ma, lebo ja som taka, ze ked som vedela, ze s byvalym nechcem komunikovat, tak som si ho vymazala.
ako to mate vy? rusite si kontakty s byvalymi? a vasi partneri? vadilo by vam keby vas partner mal kontakty na byvale ak hovori, ze s nimi nekomunikuje?
kontakt na byvale
Ja mám so všetkými mojimi ex dobré vzťahy, čo som rada.
Nejedno číslo na ex sa mi zišlo, napr. som potrebovala zapojiť net a viem, že jeden je v tomto odborník a prišiel normálne k nám a pomohol mi, aj keď v tom čase mal priateľku :)
Takže podľa mňa, ak sa niekto nepohádal do krvi abo si nejako inak neublížili, nevidím dôvod mazať si čísla..
Dnes sa ľudia dokážu kontaktovať aj inak ako cez telefón...
ja mam v mobile cislo na byvaleho, hoci nekomunikujeme. sem-tam si napiseme smsm k narodeninam, a moj priatel o tom vie a vedu z toho nerobi. ved co je na tom zle? na rande s nim nechodim ;)
Ja mám tiež na "bývalého" kontakt (hoci ho tak neviem brať)..síce telefonicky sa neozývame, skôr cez internet aj to zriedkavo, ale nepohádali sme sa, číslo sa môže zísť. Potom mám číslo aj na jedného, s ktorým som nikdy nechodila, ale boli tam vzájomne sympatie - dodnes sme veľkí kamaráti. Môj priateľ ma číslo tiež na svoju bývalú, ale nepíšu si smsky vôbec ani nevolaju, tiež sem tam sa mu ozve na nete.
Pokiaľ sa rozišli v dobrom a hoci sa aj nekontaktuju nevidím dôvod to mazať, nikdy nevieš. Riešiš blbosti a je to úplne irelevantné ;)
Ja nemám čísla na bývalých. Preto lebo oba rozchody boli odsť zlé a vlastne som vedela, že ich nebudem chcieť kontaktovať.
Ak tvoj priateľ hovorí, že s nimi nekomunikuje, tak z toho nerob vedu ;-)
Suhlasim s predchadzajucimi prispevkami. Nakoniec, aj tak asi vacsina ludi si PAMATA cisla svojich EX, takze... Nevidim v tom problem.
mam ulozene cisla tych, s ktorymi sme sa rozisli v dobrom :-)
ale napr. cislo byvaleho, kde to bol neprijemny koniec nemam, to som vymazala
no a kontakt s tymi, kde tie cisla mam ulozene je velmi zriedkavy, Silvester, ak si spomenu, ta sms na narodky,nic viac
:-)
ja mam napr. v telefone tiez ulozene cisla na byvalych..nerozisli sme sa v zlom, takisto ako tu niekto podo mnou pisal, kontaktujeme sa max. v ramci sviatkov, ked si napiseme, ale nic viac a nic menej, takze za tým nehladaj nič tragické..
probuh :D A to nemoze mat niekoho cisla?? To, ze s niekym nekomunikuje a nestretava sa s nim, to este neznamena, ze si musi vymazat cisla...
Hladas si problem tam, kde nie je. Ja mam v mobile ulozene dokonca este aj cisla byvalych chalanov mojich kamosiek, mojich byvalych a bratove byvalky mam tiez :D A preco nie??? Ved im nepisem, nevolam, ale keby som NAHODOU niekedy nieco potrebovala, mam ich v mobile. To je vse. A myslim, ze rovnako to vidi aj tvoj priatel...
ja si nikdy po rozchode hned číslo nevymažem.. neberiem to ako podstatnú vec.. a pritom z nich polovicu ani nepoužívam vôbec... ale neriešim to, ved komu by sa to tam chcelo čistiť :D