Som divná?:(

Príspevok v téme: Som divná?:(
nestastnaaa

takže v skratke:Milujem sex,milujem mužov,na sex myslím stále,avšak častokrát ked dôjde k sexu s novým mužom-som sklamaná.Napríklad ked mi robí orál,je mi to príjemné,užívam si to,ale proste nie je šanca,aby som pri tom vyvrcholila.A taktiež aj pri sexe...Nikdy som nemala orgazmus...No napriek tomu chcem sex stále,som až príliš nadržaná...No som nešťastná z toho,že vždy sa po nejakej chvíli ,napr.aj pri tom orale alebo aj normalnom sexe,začnem nudiť..Robí on mna,no ja sa začnem nudiť,tak ho odtiahnem a idem mu to robiť ja.Stalo sa vám už dačo podobné?..Alebo som ešte nenatrafila na niekoho kto mi bude vyhovovať?Lebo naozaj so žiadnym milencom som zatial nebola spokojná , a už ma unavuje hovoriť ako sa mi to páčilo ,aby som nezranila mužské ego.pretože začínam mať pocit,že je chyba vo mne,a nie v mužoch ...

alenka_maxova

celestinka, nevies ako to myslim? Snad sa nehras na chytanie za slovicka. Pytam sa, ci ked si sama sebe robis dobre, ci sa pri tom urobis :)Lebo od toho sa to vsetko odvija

alenka_maxova

pri sexe si najdite polohy, ktore vam zarucia orgazmus. Ako? hladajte, skusajte. Robila som to iste a nasla som si take, pri ktorych to zazijem zarucene a ked sa striedaju s tymi, pri ktorych nemam orgazmus, tak je to skvelee :) a co sa tyka oralu, ked to skusate same, vyvrcholite? Ak ano, naucte partnera ako sa vas ma dotykat a kde...pre Nestastnu, najlepsie je to ucit niekoho, s kym sme dlhodobo :D

natalka2

som na tom podobne..mam chut skoro stale, priatela niekedy musim az prehovarat na sex:P lebo on ho chce menej casto..ale orgazmus nič..

celestinka

mam podobny vlastne taky isty problem.. na sex myslim casto, no tiez som nikdy nedosiahla orgazmus a ked mi robi priatel oral je mi to prijemne ale nikdy nedosiahnem vrchol. a to sa citim vzdy uvolnena..