Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžem snim spavať?

dobra vila

bingham, ty nerozpravaj ako chlap z jeho hladiska, komentar typickeho Casanovu (je nam nad Slnko jasne, ze pre chlapca by to bol uzasny zazitok). Ja (asi aj zvysne zienky) sa neviem vzit do myslenia danej slecny, ktora ma 19 a chce uskutocnit sexualny styk s 15 rocnym mladikom (snad uz mu stoji...), s ktorym vraj 2 roky chodi, od 13tich!!! Tak toto ja nezbastim!! Ale vsak nech robi, co uzna za vhodne. Vacsina dievcat v jej veku chce starsich, vtedy su zlatokopky, takto je pedofilka...co je pre mna, to si radsej necham pre seba, lebo by som dostala BAN :D.

bingham

Jankaaaa...pises kraviny

chlapec je na tom dost v pohode...aspon si vyskusa sexik so starsou babou...tak sme zacinali viaceri :))

a to ze ona je pedofilka...tak to je uz uplna sprostost :)

a je uplne normalne ze maladi chlapci chcu starsie baby...a potom ked uz su starsi tak chcu mladsie :))

Nicoll

Tak možno slečne nič iné nezostáva:D...inak dosť sila v 17 si začať s 13,14 ročným chlapcom,na pováženie..

Lulu2011

ked toto nie je vymyslena tema, tak akoze mam dost...v 19 chcu dievcata vacsinou 25 rocnych cca a nie deti...nuz, ale proti gustu :D

katkaaa999

gregor kurvicka?? preco? my spolu chodime uz dva roky tak neviem co tu riesis. Nepytala som sa na trapne nazory takeho typu ako davaju niektore sliepky. Pa