podviedol ma

emma18

mala som problem ktory som nechcela riesit kaslala som na to aj ked on mi hovoril aby som si to dala dokopy a fakt to dlho trvalo. ja ho neospravedlnujem ale toto viem ze bola aj moja chyba. fakt sme spolu nespavali dost dlhu dobu. takze toto berem skor ako moju chybu, nie jeho.

M 25

podla tvojich rečí mi prídeš dosť mladá .. proste si presvedčená, že s ním chceš byť aj budeš!
veru, si myslíš, že v budúcnosti sa to nezopakuje?!
a je to dieťa naozaj jeho?

m,mlk

emma18, prepáč, ale si naozaj hlúpa. otvor oči. Pri tvojom probléme namiesto toho, aby ti pomohol, beží za inou (a dokonca jej spraví dieťa). Tomu ty hovoríš láska k tebe? Daj si pár faciek, spamätaj sa a začni uvažovať triezvo. Dá sa to.
Ale predpokladám, že ty naozaj stále uvažuješ nad svadbou. Ako už som písala, komu niet rady, tomu niet pomoci. Potom sa nesťažuj.

Maoam

a vidis sam, ako 'znasa' nasledky na druhej strane, nabuchal ju a zrazu ju nechce ani vidiet

ale kym slo o to, ze si s nou uzil, tak mu bola dobra

ti vravim -zapni mozog, kym je cas

Maoam

no super, inak kolko mas rokov?
vies, ak si ho aj vezmes, myslis, ze nikdy nenastanu situacie, podobne tejto? mozes byt chora, byt po operacii, tehotna, po porode, hocico - a zasa ti hned ujde za inou?

co na tomto chlapovi tak strasne milujes? vsak nestoji ani za derave gate

pri najmensom probleme zasa zasunie inam

sorry, ale vidim to tak

emma18

on ju nechce ani videt, ano podviedol ma ale decko snou nechcel. nechce ju ani videt aj jej to povedl ani o to decko nema zaujem, nebude sa on starat. nechce ho. chce mna. miluje ma a chce aby sme sa zobrali a mali dieta my. proste ja viem ze ma miluje a toto bol taky skrat pretoze ja som mala nejake problemy a nas sex. zivot bol dost slaby. preto to spravil.

M 25

lebo ak sa oni dvaja lubia a teraz majú ešte aj dieťa a vy spolu rodinu nemáte, určite by som na to kašlala .. aj ked to asi bude ťažké..

Maoam

ale z toho co p ises je ocividne, ze si na nom emocne prilis zavisla a nevidis realitu taku drsnu, aka je a hlavne JEHO takeho, aky naozaj je

robis si iluzie, i ked chapem fakt, ze si zaslepena 'laskou' k nemu a nevidis veci ake naozaj su

ale takyto chlap za vela nestoji

ale pride cas, ked na toto prides

mozno o par rokov