Kolko vam ex plati na dieta?

gbstw

dobrá téma, pridám skúsenosť...
môj otec na mňa neplatí výživné už niekoľko rokov (cca 7) predtým tiež veľmi neplatil a keď občas áno tak aj to nie v plnej výške. Normálny človek povie nech ide do basy, ale v našom štáte to tak bohužiaľ nie je. Polícia s s tým nevie rady...
Som na výške, na intráku a peniaze by sa zišli, ale..

natalia123

Na mna plati otec 150 €. + este ked potrebujem...moj otec zaraba cca 700 € mesacne a k tomu ma hypoteku na 15 rokov a uz ma aj novu rodinu. Takze vzdy je to o tom, ze ked ma chlap charakter, je dobry rodic a vie niest zodpovedbost sa svoje dieta, tak mu pomoze aj vo financnej situacii, ked to potrebuje. Ked je uboziak a nevie niest zodpovednost za SVOJE deti, tak sa poserie a povie ti napriklad, ze si mas najst noveho zivotela :)

Maros75

Uz len to,ze je to aj jeho dieta,mal by platit primerane na potreby dietata.
Aj sto eur je malo v dnesnej dobe.

Je ubohe,ak si muz nedokaze uvedomit,ze pri splodeni dietata bol aj on .

jana RT

VYSAVAC...taketo blbe reci uz fakt nemusim,pretoze prave dnes mi maamicka mojho byvaleho povedala ze ked som si nasla frajera,nech plati on,,,,to vy nieste celkom kompletny,keby si najdem frajera a necham muza nepoviem,ale frajerocku si nasiel on...a je jej otec,ja som si nasla partnera,ale nieje to otec mojej dcery...to mate podaktory pomylene a pekene ma to hneva.

kacela

7O eur je podla mna naozaj málo. Priatel platí na svojho syna 80 eur, co ma stanovene sudom a to je vedeny ako nezamestnany. Na mna otec, na kamaratkinu dceru jej byvaly plati 100e, ma minimalnu mzdu. Tak si myslím, že to je dosť málo, čo píšeš..

kacela

7O eur je podla mna naozaj málo. Priatel platí na svojho syna 80 eur, co ma stanovene sudom a to je vedeny ako nezamestnany. Na mna otec, na kamaratkinu dceru jej byvaly plati 100e, ma minimalnu mzdu. Tak si myslím, že to je dosť málo, čo píšeš..

[zruseny17]

to je individualne...zalezi na tom ci ti plati dobrovolne, alebo je vyska vyzivneho stanovena sudom...ak sa ti to zda malo, poziadaj exmanzela o vyssie vyzivne alebo si daj navrh na zvysenie vyzivneho na sud...