Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som jediny?

Príspevok v téme: som jediny?
sweater*

co ma pocit ked je v blizkosti/rozprava sa z otatnymi, ze je daky iny? nieje to o tom ze by som sa bal vyjadrit sa, co potrebujem alebo svoj nazor dam patricne najavo, ani sa nesnazim si nahovorit ze k nim nejako nepatrim, len mi to pride take tliachanie do vetra po vacsine, nie v kazdej situacii samozrejme, len vacsina pripadov je taka. niekam pridem vsetci sa hned snazia do reci, ale mna to skor obtazuje, ozaj ma nezaujima vacsina blbosticiek o com nahadzuju temy alebo ze kam idu zas chlastat ked je piatok. teraz ma napada ze to bude mozno aj tym ze maju ine zabavky ako ja. ked sa ma pytaju ci pojdem s nimi nieco popit, kukaju na mna jak tela na nove vrata ked im poviem ze pijem len vinimocne, s tym je hned spojene to ze tak nezapadam do skupiny a cele sa to uz vezie, uz som vnimany ako taky "mimo". fakt som neni ziadny depresivny domased, co sa snazi sa lisit, som vesela kopa, teda v prostredi kde sa citim fajn. skusal som aj nasilu sa zaradit do party, chaty a rozne vyjazdy do mesta, ale ja sa tam fakt citim neprijemne. je tu viac takych ludi? to som teraz odsudeny byt vecny outsider?

carie123

ty asi este nemas vela rokov, vsak?
kašli na všetkých, až ťa raz niečo alebo niekto "dostane", budeš to chcieť sám. a nikto ťa nebude musieť do ničoho nútiť.
nemusíš preskákať zlé chodníčky ostatných

mishmashkale

ser na ludi a rob co ta bavi. s ludmi sa bav len ked musis, aj tak stoja vacsinou za hovno. prazdne reci fakticky nikoho nebavia, ale o com uz budes kecat s niekym koho v podstate ani nepoznas.

lost

praveze netusim :D
je toho prilis mnoho, ale nemam tusenie co ma bavi :)
asi si napisem na listocek cca 100 alebo 500 atrakcii, dam do krabice od mlieka a zacnem losovat :)

lost

hmm, nj, ani mna nebavia take chlastacky, nehovorim ze sadnut si s ludmi (napr pri kofole, oni mozu byt cokolvek) a kecat..
radsej cestovanie :P
ale neviem kam :D
mas nejake tipy na europu? :)

sweater*

troksa zmeska nazorov v mojom poslednom prispevku :D, ale naco to zbytocne natahovat na styri ked sa to zmesti do jedneho ze jo :)

sweater*

to si trafil do cierneho :), v buducnosti (este pred par mesiacmi som bol student, takze som total svorc :) chcem byt stale niekde po svete :). jako obcas aj ja zajdem na pivko (aj ked ho moc nemusim ) s kamaradmi, chlastanie myslim take ze tie decka ziju len pre piatok/sobotu aby sa mohli do rano bieleho niekde nalievat popr. si to rozdat s niekym cudzim na wc, chapes co myslim :), ci? vobec netuzim sa niekde upychnut a "budovat" si karieru hlava nehlava, ostre lakte ci ako sa to dneska hovori, ja nesnivam ze si kupim velku vilu, medveda a budem chodit v obleku za 4litre len aby vsetci videli. taketo veci mam dost u p*dele ked to tak poviem :). mna ani nejako netankuje co o mne hovoria ci si mysôlia ostatni, len je to take neprijemne byt stale tak na okraji kolektivu aj ked v podstate chces byt medzi nimi, ale zase hrat sa na nieco co som neni len kvoli popularite urcite niee :)