Ahojte...pred asi rokom som bola chuda, vazila pri vyske 170 cm 50 kg ale po case som pribrala na 70 kg, co je dost vela, snazim sa schudnut ale ide to pomaly...castokrat mi priatel naznacuje ze sa mu chudsie baby pacia viac.som z toho smutna. nemam chut ani na sex. lebo sa hambim pred nim.... ma prosim vas s tymto problemom skusenosti??? poradte mi prosim mam 21 rokov a sme spolu 3 roky aj cosi. diky
priatel a pribratie
Ja by som toho frajera poslala do haja ked ma dokaze takto ponizit ze chudsie sa mu pacia viac.To co je za lasku?Kvoli takemu by som urcite necvicila sak si ta nezasluzi.Ne aby ta zbavil komplexov ale ty este viac pridava,nechapem takyto vztah.
Ahojky aj ja som prednedavnom dost pribrala mala som predtym 50kg pri výške 167cm.No teraz mam 53kg.Viem že su to len 3kila,ale na mne to dost vidno.Ide mi všetko do bokov a zadku.asi pred týždnom som si povedala stop.Chcem byt ako pred tym.Tak som začala chudnut.Zatial sa mi podarilo zhodit 1kg.Viem ide to pomaly ale nejake naznaky schudnutia sa už objavili.Papam ovocie a zeleninu.Ale žiadne sladke!!!Ani slane!!!A pojde to uvidíš,držkam palce nam obom.Zvladneme to.Papa
a pre posilnenie sebavedomia a pozitivneho myslenia a pre dusicku si precitaj knizku od louise l. hay: miluj svoj zivot.... vsetko ti potom pojde lahsie :)
Lucia313
a to si zrazu pribrala alebo postupne, ak postupne z toho, že si začala viacej jesť, tak mušíš nasadiť diétu, alebo aspoň v každom dni jesť rovnakú skladbu jedla, a nejesť jedno cez druhé, napr. dáš si sladké,m za chvíľu niečo slané a pod. Dávaj si nejaké ovocie miesto sladkostí a k masu si dať miesto ryže alebo zemiakov len zeleninu. Uprav si trocha stravu, ak si pribrala z dôvodu, že si sa v jedení nekontrolovala. Ahoj.
Ak chceš viacej schudnúť, daj si 90 dňovú rozlišovaciu diétu, ale schudnúť musíš chcieť, nie len snívať.
lucia 313,presne tak ako kazdy radi ...cvic..chod na korcule a ked uvidi priatel,ze sa snazis,tak ta bude chvalit,uvidis..ide leto a v lete vela ludi schudne..tak vela stastia..
a z cohoze si tak pribrala? neberies HAK? nemas problemy s hormonmi? so stitnou zlazou? mas dostatok pohybu? vlakniny? tekutin? jes 5 x dene male porcie? zjes denne 3 porcie zeleniny a dve porcie ovocia? no ked sa tym budes riadit vysledok sa dostavi... posiluj svalky a tie potom budu spalovat ten tuk.... aj pokojovy metabolizmus sa ti zvysi... takze laicky povedane budes splaovat, aj ked spis ci sedis pri tv... len treba ten metabolizmus zrychlit-.. rady ako.... -odkaz odstránený-
tie reklamy si nevsimaj... citaj clanky!
neboj. ked to budeš dodržiavať tak sa ti to podari. ja som bola tiež chudučká, no pribrala som zopar kg, nie vela ale bolo to na mne vidno. aj priatel mi to naznačil. tak som sa rozhodla že schudnem, aj kvôli sebe, aby som sa lepšie cítila a už mam opať 50kg. držim palce.