Ľudia, zaujímalo by ma , aký máte názor na to , keď sa človek nemá komu pochváliť - ak niečo pekné zažil,videl - ak je hrdý napr. na svoje deti atd.
myslím si,že to nemá význam - lebo v mojom okolí sú závistliví ľudia.
čo vy na to ?
Závisť ...
no z casti s georgeom suhlasim..
bingham, ak mas nejakeho kamosa, povedzme spoluziaka co poznas tak 10r napriklad a prides z nicoho nic na nejakom aute, povedzme novsie BMW na ktore by on zarabal 3 roky. Ako myslis ze by sa tvaril?
jasne ze to zalezi od jeho povahy, jeden si povie ze pekne auto, gratulujem a ide sa dalej, proste ho to ani netrapi (ani nezavidi), ale podla mna na jedneho takehoto pripada velmi vela takych, co ci uz priamo alebo nepriamo budu si hovorit ze wtf, odkial to ma ?!
a to neplati len s autom, ale aj s takou banalnostou ako je bicykel, ci nove a vyprate jeansy..
Georege...tak ty si si ich mohol vazit, ale zrejme oni si nevazili teba...co je dost smutne teda
Praveze to boli ty ktorich som si vazil najviac...
A vazim si ich dodnes aj ked niesme v kontakte ...
george...no nesuhlasim...toto co si pisal plati u cudzich ludi, ze ti budu zavidiet, ale ked ti zavidi kamarat...tak je to hlupacik(zrejme to neboli az tak dobri kamarati) :)
Dám ti radu za milion ... Nikdy sa nechval pred chudobnejsimi kamaratmi ktori sa nemaju cim pochvalit , stratis ich odcudzite sa , ´kupis si pekne auto radsej povec ze je na lizing ako povedat ze som ho kupil v hotovosti ... Rovnako v podniku nikdy nasilu neplat nechaj zaplatit aj skromensieho kamarata ... Mne sa takto odcudzilo velmi vela dobrych kamaratov pretoze sa primne necitili rovnocenne ...
V rovnocennej partii je to ine ale aj tam plati ze sa netreba chvalit pretoze to nikoho nezaujima a vsetci uz otom aj tak vedia ... Ja sa radsej chvalim tym co sa mi nepodarilo co som pokazil :D
Ja ti zavidim,ze sa nemas komu pochvalit....