Antikoncepcia, odkedy som vlastne chránená??

Príspevok v téme: Antikoncepcia, odkedy som vlastne chránená??
zliena

Dobrý deň,

v piatok 4.5. som dostala menštruáciu a zároveň v tento deň som začala užívať aj antikoncepciu daylette. Moja otázka znie, som v tomto prípade chránená proti otehotneniu už od prvého dňa užívania antikoncepcie?? Môžem súložiť s priateľom napríklad už dnes bez možnosti otehotnenia??

M 25

a prečo by som sa mala ovládať? čo také nehorázne zlé som napísala? :)) aj som kludná ...
vieš, len čakám od ženy,čo ide brať hak, že je trošku inteligentnejšia .. ale to na tomto fore asi len ťažko môžem čakať ..
a nesleduj ma už tolko :D

M 25

prepáč xxl, ale na takéto otázky sa už nedá inak ani odpovedať! stále dokola to isté.. ludom je jedno, či tu náhodou niečo také už je, zakladajú stále dokola tie isté témy.. nie sú vôbec samostatní a radšej sa spoliehajú na nejaké forum ..
ja zvyknem zavolať svojmu doktorovi, ked mi niečo nie je jasné ..

pekný deň

xxl

M25 - normálne som vedel, že zareaguješ takýmto spôsobom. u teba je to už zrejme zvykom, tak sa ovládaj!! čo si myslíš, že každý má prax už od začiatku?? a nemôžu sa už ani pýtať??

zliena

no ja by som sa aj informovala, ale moja gynekologicka mi to vobec nevysvetlila. A v príbalovom letáku som túto info, nenasla. A myslim, si ze aj toto forum je na taketo veci, a nie aby som sa este citila trapne alebo nebodaj divne, ze tu niekoho otravujem.
za odpoved dakujem.

M 25

bože, zas dalšia nezmyselná otázka ..načo to beriete, ked neviete, ako to vôbec funguje??
stále, dokola tie isté otázky... dievčatá, aj sa informujete o tabletkách, čo užívate?!

a k otázke: áno, si chránená od prvého dňa užitia..