roky nepravidelný menzes

Príspevok v téme: roky nepravidelný menzes
biela mačka

Zdravím, roky mávam nepravidelný menzes. Koncom januára mi vybrali cystu, ale zase som to dostala po troch týždňoch. Vymenila som gynekologička, tá predtým mi nechcela spraviť hormonálny profil. Táto nová to robí, tak sa objednám. Kde môže byť chyba? Cystu už nemám..Žeby v hormónoch? Aebo v hmotnosti? Mám 170 cm a 52kg. Vek 38

vysavac

Nas sa pytas, kde je problem s tvojim cyklom? Na to mas gynekologa, my to nemame odkial vediet, to ti je jasne? Navyse skutocne nepotrebujes ukazkovo presny cyklus, ak sa nepokusas otehotniet.

biela mačka

Keby niekto napísal, že aj tak neotehotniem kvôli veku, tak sa aj zasmejem. Ale napríklad ani dovolenku si nemôžem plánovať.A keď sa berú hormóny, nevzniká z toho rakovina?

biela mačka

A ŽIADAM PRÍSPEVKY K TEJTO TEME!!!!!!!!!!!!! Aj keby som bola sama...nie je v poriadku mať taký cyklus. A ja nemôžem za to, že ex bol taký.ON JE NA VINE!!!!!!!!!!!!!!! Ja som dobrá a milá -kým ma niekto nerozčúli. A neviem, prečo nereagujete na to, čo sa pýtam.A opakujem. Budem vulgárna, pokiaľ ma tu budú "ľudia" urážať. Taká som. K ex som bola slušná a to je moja chyba.

biela mačka

Vždy, keď ma niekto urazí, takto zareagujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak si to láskavo odpustite. Môj ex bol dement, ale to neznamená, že ma nikto nechce. Chce a je ku mne veľmi dobrý, tak ma neser.

vysavac

biela macka, naco chodis k doktorovi, ked nechces uzivat lieky? Chod k carodejnikovi, zamava palickou a budes mat cyklus presny na sekundu. I tak si myslim, ze tebe je pravidelny cyklus uplne zbytocny, otehotniet nemas s kym, tak naco sa tym zatazujes..?