kde sa stala chyba? MUZI vyjadrite sa

Príspevok v téme: kde sa stala chyba? MUZI vyjadrite sa
poiqwepoiqwe

ahojte...

poznate ten pocit, ked sa na niekoho pozriete a iskry lietaju? zazila som s jednym chalanom...zazivali sme to asi od prveho dna ako sme sa videli asi tri mesiace...bolo to super, pekne, vzrusujuce...

to, ze sme boli viac, ako kamarati, nebudem rozozberat...

problem je v tom, ze jedneho dna sa vsetko bezdovodne skoncilo a momentalne sa na seba nedokazeme anilen pozriet...vyhybame sa jeden druhemu a pohlad sa nam nestretne lebo to akokeby nechceme :(

chcem, aby ten pohlad s milionami iskier sa opat vratil a aby sme sa dokazali pozriet na seba

kde sa mohla stat chyba? prestala som ho pritahovat ako zena? myslite, ze sa to da napravit? dakujem....

qwepoiqwepoi

hm, asi...mozno som len ja mala pocit, ze sme si blizki....blbost!!! ale tak mozno som sa viac namotala ako on

mali sme sa vzdy o com bavit, vzdy vzdy...

no cakam, ze pride nieco, co nas spoji, aposn ako kamosov...nechcem to silit a verim na osud...

nie som naivka a obcas mi sam povedal, ze nechapem jeho narazky na to, ze so mnou chce byt...ale zrazu uz nechce a to tiez nechcem pochopit :)

qwepoiqwepoi

hmmm...neviem, ci by som to tak nazvala...bola to party, kde nik nebol triezvy, proste big big party...ale nebola som vizualne zle na tom, len si proste nepamatam :(

nebola som na tom tak, ze by som sa plazila a vracala a neviem co... :)

ako ja sa sama sebe hnusim, ze som tak skoncila, ale nemyslim si, ze preto sa so mnou prestal bavit a stretavat ...

poiqwepoiqwe

rady tipu, spytaj sa ho, co sa stalo...dakujem, nie som blba...pytat sa ho to nebude, elbo neviem, ci bol triezvy...

ja sa pytam, ci si myslite, ze sa to da naspat vratit+ci ked vas MUZOV dievca pritahuje, tak ci by vas to trapilo?

poiqwepoiqwe

Ano, co sa tyka sexu, mali sme ho asi po 2 mesiacoch, co sme sa vidali skoro kazdy den...

nemali sme ho pravidelne, ani casto a preto som si myslela, ze mu nejde len o sex ale aj o mna...

na tej party, prisli s partiou, s jednou babou, ktora je zadana ale vsetci chlapi z ich partie boli z nej hotovi a samozrejme aj on..a ked som prisla za nimi ja, ze aspon pokecat a zatancovat, tak mi davali najavo, ze mam odist. tak som sa bavili s inymi ludmi, ktori ma dost vyprovokovali, aby som isla za nim a sa ho spytala, ze co nacvicuje a preco ma ignoruje a tak...(ze sa to dlho taha medzi nami a treba to nejako dat do poriadku)...a ja som isla az v takom stave, ze si nepamatam takmer nic z tej konverzacie...

dalsie dni sme sa stretavali nahodne skoro stale..avsak ja so msa citila zle, lebo si nepamtam co som povedala+ citila som sa odkopnuta a trapne a zle

on dakedy nadhodil konverzaciu, ale ja osm ignorovala a potom zas naopak...

ale proste, ked si predstavim, tie nase pohlady na zaciatku, neverim, ze ho to netrapi...alebo som mozno velmi naivna a tie iskry som videla a citila len ja :)

fialôčka

mna by zaujímalo, či ste sa spolu aj vyspali, to tu nespomínaš ..a ak chceš vedieť odpoveď tak musíš buď zaloviť v hlave, alebo sa ho spýtať ...

qwepoiqwepoi

caute...mate pravdu, nic som konkretne nepovedala..lebo sa nic nestalo...jednoducho sme sa jedneho dna odcudzili...mozno v tom vtedy bol niketo iny, mozno ziarlivost...prste na diske ma ignoroval, tak som to prehnala s alkoholom a si nepamtam..mozno som mu vynadala alebo ja neivem, mozno som mu pvoedala, ze ma rani :( :( :(

ale ide o tom, ze ci si myslite, ze ked je teraz medzi nami takyto CHLAD, ze sa to da este vratit spat...

neviem, ci niekoho ma...mozno ano, mozno nie, ale predsa kamarati by sme mohli ostat, ajked nic viac...lebo sme boli celkom fajn kamosi!