mám dosť ako ma rodina kritizuje kvôli váhe

Príspevok v téme: mám dosť ako ma rodina kritizuje kvôli váhe
zuziik

mám výšku 172, váha 60 kg, denne minimálne 6x si vypočujem nech so sebou niečo robím, nech nejem nech idem cvičiť a tak, každý den niekoľkokrát len toto počúvam a mám už dosť, ok, chcem dať dole 5 kg, ale ved si myslím že to nie je taká váha aby mi takto museli stále pripomínať už sa cítim ako keby som vyzerala ako nejaká obluda. Pritom dobre vedia že koncom mesiaca štátnicujem, teraz na pohyb nie je čas a aj kvôli nervom človek viac je. Proste aj dnes, zjedla som malú žemlu s redkovkou a už som počula ako brat mame hovorí, pre boha ako táto vyzerá, takto nebudú vnúčence...

Maoam

natalia123 ti napisala nieco podobne, presne tak...

keby si schudla na 50kg, budes zasa prilis chuda, vzdy si nieco najdu, aby ta mohli buzerovat

prec odtial

Maoam

podla mna to nie je len tato oblast, oni su taki aj v inych veciach

su ludia, ktori ti radi nalozia, ked mas toho vela (ako ty teraz, statnice) a najhorsie, ked su to vlastni pribuzni a rodina, ktora by mala pri tebe stat a podporovat ta, ti este podkopavaju nohy, kritizuju ta, este ti pridavaju

na svoj vek a vysku mas idealnu, krasnu vahu, musis byt uplne stihla

podla mojho skromneho nazoru sa jedna o cistu buzeraciu z ich strany a myslim, ze ta celkovo radi pouzivaju ako fackovacieho panaka v rodine, nie si nahodou najmladsia, alebo jedna z mladsich clenov rodiny?

oni sami su negativni, plni komplexov a mozno maju sklony k manipulaciam a zlemu zaobchadzaniu, tie komenty 'takto nebudu vnucata' - sorry, oni maju nalinajkovany TVOJ zivot uz na dalsie roky dopredu aj za teba, ci ako?
snazia sa ta davat dolu, davat ta do laty, aby si fungovala tak, ako oni chcu, aby si bola taka, ako ta oni chcu mat - na tvojom mieste urobim pravy opak

co sa 'prognoz' brata a matky tyka - kasli na nich a posli ich niekam a maly tip na zaver: CIM SKOR ODID Z DOMU A POSTAV SA NA VLASTNE NOHY A MAJ ICH V PAZI VSETKYCH DOKOPY

o par rokov budu vyplakavat, aka si nevdacna a ako im chybas...

NEMAJU NA TEBA DOBRY VPLYV

natalia123

Zuzik ja si myslim, ze ta vobec nekritizuju kvoli vahe! Moja kamoska ma s rodinou presne taky problem, nikdy jej doma nedaju pokoj, vzdy je daco zle aj keby bola dokonala dcera( co podla mna aj je) Ked schudnes tak ako si predstavuju uvidis, ze si najdu daco ine, co bude na tebe zle...Ked si po skole najdes pracu, hlavne ti radim aby si sa cim skor odstahovala, som si ista, ze potom sa tie vztahy zlepsia k lepsiemu. Moze to byt u vas uz taka ponorka, mne sa to tiez stava doma. A cez leto urcite schudnes par kg, hoci aj podla mna to absolutne pri tvojej vyske a vahe, veku nie je treba...Uplne ti staci len spevnit postavu, zacvicit a diety urcite nedrz zbytocne, len si spevni zadok, brucho a urcite budes vyzerat skvelo :) a na leto ti radim dakde ist prec z domu za pracou a zmenit prostredie ak sa da :)

zuziik

brat je športovec futbalu sa venuje profesionálne, takže postavu má dobrú a to vyžadujú aj odomna, jasné ja tých pár kg zhodím ale toto je choré s týmto ma trápit ked mam uplne iné starosti... čo už no len som chcela počuť váš názor.

vebe

No, ja neviem, mne to nepride az tak vela. 172cm a 60kg to je pre zenu celkom dobry pomer. Neviem, ako matka ked by som chcela dosiahnut, aby moje dieta schudlo, tak kritizovanie je ta posledna cesta ako sa to da dosiahnut. A tiez mi to pride cudne riesit kila mesiac pred statnicami, ale no tak ludia su rozni. Asi nema zmysel sa s nimi hadat. Skus na ist tak trochu s humorom. Daj si na dvere plagatik, ze ty si so sebou spokojna, ze sa sama sebe pacis.

GoFruit

Ja som mala počas strednej 172/57 či 58 ako kedy a mama mi tiež hovorila často nech tolko nejem nech si dávam pozor, že veď uvidím ako pi deťoch priberiem že to už si teraz musím strážiť... Potom som schudla na 52 a teraz som zas vyzla pre ňu a to už mám dieťa. Vôbec jej prognózy nevyšli haha. A Este v tehotenstve ked som jedla vela hrušiek tak má vystrihala ako priberiem. No a ledva som pribrala.
Kašli na nich. A brata by som poslala do p.

ladida

presne ako hovoris,po statnici sa trochu rozhybes a hotovo.no tvoja rodina ma stastie,ze mas tolko trpezlivosti,ja by som uz rozdavala zaucha:)))) teda aspon ten brat by utrzil...;-)