po abstin.záchvate som mala epi.záchvat od vtedy nepijem a užívam lieky rok a trei mesiace som nemala záchvat je možné že to bolo jednorazové?
Epilepsia
Ja mám najhoršie záchvaty máj/jún keď sa mi uvoľňujú hormony vo veľkom, to som na celé týždne doslova mimo ( ako by v počítači vypadol program ) a hrozne priberám/papám a veľmi zle znášam horúčavy.
J111, depresiu určite nie, som spokojný, vyrovnaný človek, mám super rodinu, prácu. Mám sa fyzicky zle, mám silné bolesti hlavy (pripomínajúce migrenózne bolesti, ale - každý deň??), z toho nauzeu, niekedy aj so zvracaním, závraty, tŕpnutie končatín, slabosť v nohách, bolesť kolien a často aj výraznejší tremor, úplne bez príčiny, keď som v kľude, žiadne napätie, žiaden dôvod. Nerozumiem tomu. No a najhoršie to je pred a po takom väčšom záchvate ...
A z coho ti je zle? Nemas nahodou aj depresiu, teraz ju ma takmer kazdy. Neviem, odkial sa to berie.
pinky pie : sú to zášklby kostroveho svalstva, najmä v paži, sú to také rýchle sťahy v rýchlom slede za sebou a mám ich mimo ztáchvatov - čítal som, že to býva nedostatkom horčíka - taurat horečnatý užívam druhým mesiacom spolu s chelatovaným zinkom a spolu s P5P, čo je rýchlejšie vstrebateľná forma vitamínu B6 ktorý niektorý užívajú pri epilepsii - pyridoxín.
J111, no tak prvé lieky som vysadila, po dohode s neurológom, aby som začala liečbu inými. Aj tak mi je každý deň zle, ak tomu dobre rozumiem, každý deň petit mal :-((
Lieky nevysadzuj, lebo by si mohla mat dalsi zachvat.
Iron, aké zášklby svalstva? Mal si ich mimo záchvatu?
Začal som uživať taurat horečnatý a ustúpili mi zášklby svalstva.
Nuz clovrek sa uci. Keby mi v mojej m;ladosti niekto poverdal, ze byudem objednavat cez pocitasc(vtedy este net neexistoval) na plastikovu kartu z banky(ani kreditkarty este neboli) tak by som mu neveril. Nuz ale svet sa meni a my sa menime s nim, podla stareho latinskeho Tempora mutantur et nos mutamur in illis.
Ked som sa ja vedel na stare kolena prisposobit, vy mladi to mate ovela lahsie.
RNG, to nie je v tom, že chcem lokálne doplnky, nie, len nemám skúsenosti s platbou v e-shopoch mimo republiky.
už mám nasadenú inú liečbu, tú doterajšiu som veľmi zle znášala, ale aj tak vyskúšam zohnať tie doplnky.