zrejme stratil zaujem

Príspevok v téme: zrejme stratil zaujem
coteraz

presne rok sme boli spolu, uz ani nevola, neodpisuje. Ak spolu telefonujeme som jeho milovana, inak nic -skutek utek. Milenku zrejme nema , len som ho už asi prestala bavit. Dostal odomna ponuku na rozchod,avsak odmietol ju .

Ja uz chcem koniec, len sa trapim a placem , neviem na com som a netusim kedy ho uvidim, Ako to skoncit?

coteraz

ale nie cosii dam mu aj dychat nemaj boja :) len je to blbé že sa nevidíme často a on nevola ani v ten posraty vecer. Ak mu volam ja lebo to uz nevydrzím same tutulu mutuli,poslem este sms ze mi chyba lebo v poslednom case mu nehovorim ze posielam objatia ci bozky atd.v rozhovore...potom mi to dopne a poslem mu to v sms že mi chyba a tak... ma taky vztah zmysmel ked o par mesiacov aj sa budeme stretavat iba kazdy druhy mozno kazdy tretí mesiac ? ( kecala som s nim o tom ze prečo tak sporadicky nevola...a on mi ironicky povedal že nemyslis si ze ma to nenaplna? rozist sa nechce a ja ,...ja neviem ak by mi toto co som ppisem rozpravala kamoska asi by som jej poradila rozist sa ale ked ja som taka nerozhodna a som mlada -neskusena je to moj najdlhsi vztah.)

Vemeno

Neviem, ci si si svojho priatela nepomylila s postarom, alebo korespondentom, popripade telefonnym operatorom, ked chces aby ti stale na nieco odpisoval a stale s tebou volal. Pokusim sa ti ale poradit, ako sa s priatelom rozist, ak chces:

1. Nestretavaj sa s nim

Ak sa s nim istu dobu nestretnes, tak budete rozideni.

coteraz

nie nie je ... tak chodime spolu rok aj par mesiacov a poznam jeho rodinu teda oficialne nie ale slovensko je male :)

coteraz

viem ze ma ma rad no medzi nami je jemnsi vekovy rozdiel ale tiez dvojciselný.... aj ja si myslim ze po rozzchode zostaneme kamoši, a ten problem s vysvetlovaným...ano priznam si ze mam mnozstvo otazok a nie vzdy mi da vysvetlenie. Kto vie, vies ale ked ja uz cakam pol roka na nejaky zablesk zhora ci to ma zmysel alebo nie a vzdy len cakam ,cakam na stretko odvola ho potom sa ospravedlnuje...potom mi nezdvihne telefon, zavola kedy chce, neviem sa v nom nejako najst. Ked mu poviem ze sme davno nikde neboli už som zla lebo vycitam ale dofrasa to co je za vztah a vobec oplatí sa ? ked mam ist po prazdninach pracovat iba na par mesiacov s tym ze budem chodit sem tam cez vikendy domov ? mam ist pracovat na opacny koniec sr.tak fakt neviem

ladida

to poznam,trvalo mi 2 mesiace,kym som sa s nim dostala na obed,aby sme ten vztah nevztah nejak normalne ukoncili.
ale aj winki napisala pravdu,mozno ma len on sam nejaky problem a potrebuje cas.moj bol tiez starsi-o 16 rokov,vadilo mu,ze som sa vypytovala,domahala sa vysvetleni..no mala som 20 a jemu nedoslo,ze nie som 40 rocna vyzreta zena:) po rokoch sme stale priatelia a mne doslo,ze ma fakt miloval a stale ma ma rad..je to zlozite.a v pripade,ze sa rozhodnes este vyckat,tak asi bez otazok a vycitiek.tak snad sa ti to vyriesi!

coteraz

u nas to je tak uz posledny pol rok ...vidime sa rz za tydzen na 3 hodiny .... ano riesi a vycita mi ze donho furt sparam ze co mu je a tak ale nemyslim si o sebe ze chcem vsetko vediet, ked mi povie z emi to povie neskor necham to tak .... neozyvam sa a ano chcem to ukoncit ale kedy ked sa pomaly nevidime a stoji mi za to ze to chcem face to face a nie cez sms,.,.

winki

Drž si odtup na chvílu, možno aj on rieši nejaké veci sám v sebe. Nemyslím teraz že to máš hned rázne seknúť, len si drž odtup obmedz sms telefonovanie a hlavne sa vyvaruj akémukoľvek spovedaniu čo bol kde bol prečo bol a tak. Keď budeš s ním buď v pohode usmievavá holka a doma sa potom kludne vyzúr na vankúši

ladida

coteraz ja som na tom bola v predchadzajucom vztahu rovnako.najprv super vztah a poslednych 5 mesiacov sme sa videli tak 3x na dve hodiny.byvaly partner pracovne vela cestoval a ked sa na tyzden vratil domov,uz si ani nedal namahu sa so mnou stretnut,na vacsinu sms neodpovedal a tak sme sa ani nemali kedy rozist:) samozrejme tiez tvrdil,ze sa nechce rozist a lubi ma atd...nema to zmysel,ukonci to.bude ta to tazit menej ako cakanie na jeho zmenu resp jeho nasledujuci krok. chapem ako sa citis,mam na to obdobie dost blbe spomienky.

coteraz

aa :) AJ S TYM smajlom to by bol odkur ...hehehe :)ale tak trochen skazil. Dostala som sa do situacie kedy si srdce protireči s rozumom vies )srdce hovori ze ano ostan pri nom , ved ho milujes !!! ale rozum hovori ze aj ked ho milujem nemozem pri nom ostat, len si viac ublizim a rozchod bude o to tazsi.....ze dalsi slub co ti da nesplni a budem opat sklamana ... že kd povie lubim ta uz tomu ani nebudem verit