Mam taký problém..mam 17 rokov môj učiteľ slovenčiny ma 42.Začalo to minulý rok,keď som prišla do školy ..Stále na mňa pozeral,cez písomky proste stále...Prišlo mi to strašne divne,že stále vyvolával k tabuli len mňa.No so slovenčinou som nemala žiaden problém :) ..Najprv som to nebrala nijak vážne..veď prečo by mal učiteľ chcieť také decko..No všetko sa zmenilo,keď mi napísal na FB ...vypýtal si moje číslo..stále mi prezváňal,večer mi volal..strašne mi bolo na hodinách trápne,aj keď ma potešilo to, že mi počas dňa napísal ako sa teší na hodinu kedy ma uvidí. Pred týždňom prišiel na našu hodinu informatiky s tým,že ma na niečo potrebuje..samozrejme pani profesorka ma uvoľnila z hodiny. Šli sme do jeho kabinetu,nechápala som..Povedal mi, že to už nevydrží..pozrel sa na mňa a pobozkal ma ..bolo to divné a zároveň krásne. ale som zmetená...Teraz je mi ešte 100x horšie na hodinách :) čo mám preboha robiť ?
Ziacka a ucitel :)
Gong, áno čítam to po sebe. Ale neviem, či ty čítaš. Hneď každého hodnotíš, hádžeš do jedného vreca a rozčuluješ sa tu. Na čo? Ty si myslíš, že si lepší ako ten "dedo"? To, že má človek cez 40 neznamená, že nemôže vyzerať lepšie ako nejaký zajačik. Môže byť zdravší, vitálnejší, čokolvek. Každý si prejde svojim životom ako chce! Prečo by mu mal niekto hovoriť, čo má robiť? A ešte k tomu niekto, kto nepozná ani ju, ani jeho. Tak sa tu nenaparuj a začni žiť svoj vlastný život. A ju nechajte žiť takisto :-)
Dovidenia.
Bublinka - Are you fucking kidding me? No a čo, že bude mať 18 a nech sa rozhodne? Veď ale ešte asi nemala vzťah a na jednej strane ho nechce lebo je to starý úchylný dedo ktorému sa ani nepostavý a na druhej strane ho chce pretože asi je jediný čo o ňu zatial prejavil záujem. Chceš mi akože povedať, že ty by si kludne ako osemnástka chodila so starým vyschnutým dedom?! Alebo by si to tolerovala svojej dcére?! Asi nie si feministka tak sa zobuť a nep1čuj na ostatných, že radia zle resp. neradia vôbec. Ty si jej tiež nijak extra neporadila a držkovala si na ostatných. Sa pozri na seba čo píšeš. Čítaš to vôbec po sebe?
dobre som sa zasmiala :D
...to moze prepuknut, ostatni by sa to mohli dozvediet a to by bola este len ostuda... by sa to s tebou vlieklo cely zivot, na stretavkach a tak... neblazni... mne sa stalo nieco podobne a doteraz mi je na grc... hoci som bola vzdy vynikajucou studentkou, ale to bolo chvilkove oblbnutie... nastastie sa to nikto nedozvedel, aspon si myslim.. bola som proste happy, ze mal o mna zaujem taky starsi muz a taki vedia davat recicky, oblbovat... uzivaj si mladych, nezhyranych, krasnych, s mladymi nadhernymi telami a uprimnymi citmi kym mozes :)
toto je fake pribeh ako hrom :)
Simona, neblbni!mas len 17 a on 42! zrejme ma krizu stredneho veku alebo co...a keby ta mal fakt rad tak ta zavola von alebo co a nie ze sa na teba "vrha" v kabinete-to vyzera akoby mu slo len o jedno...ako ak mas zaujem o flirt s ucitelom tak ok, je to tvoja vec ale neocakavaj nejaku velku lasku...plus uvazuj o tom ze ak sa to pokazi budes v este horsej situacii-bude to v skole este trapnejsie a moze ti robit zo zivota peklo...radsej by som do toho nesla...
Bublinka7
Zachvílu bude dospelá ? má 17 a dal by som ruku do ohna ze ten ucitel robi takto ocko na viacere ...
17 a 42 fuuuuuuuu ???? to je problem
Ach ludia.. Dievča vám tu napíše, chce radu, a vy jej tu miesto toho píšete veci typu: "to máš z brava?" alebo to, že prezváňajú sa 13 ročné deti... Prečo hádžete všetkých do jedného vreca? Každý je nejaký - každý má rád niečo iné, každý sa správa inak... Tak nesúďte ľudí podľa toho, čo je podľa vás "normálne" alebo "správne". Pre každého je to totiž niečo iné.
A ak sa jej to páčilo, načo by to hovorila rodičom? Nejde zatiaľ o nič vážne. Zachvíľu bude dospelá, nech sa rozhodne sama :)
Tak ako vsetci uz povedali nehanbi sa a otovorene sa o tom prozpravaj s rodicmi.. a urcite sa nenechaj namotat a hlavne nech na teba nesiahne ziadnym bozkom!!!! bleeee