Ako zvladate zivot s depresiami, uzkostami?

andm

kika22: Ahoj, sranda, nieco podobne som zalozila vcera poobede, kukni temu "Generalizovana uzkost a bezne povinnosti", v podstate som sa chcela opytat na to iste.

Kolko mas rokov? Studujes, pracujes? Ak som dobre pochopila, lieky si nikdy nebrala, hej? Ako a kedy to cele zacalo?

wreck: Ta robota, ako si ju opisal, plne na mna sedi. Celkom ma to pobavilo :)

kika22

wreck a neuvazoval si nad liekmi, lebo u mna je to tiez tak, raz zvladam celkom fajn, potom len tazko, ale vacsinou ta druha varianta zial vitazi, umaram sa s tym uz nikolko mesiacov, zacinam s liekmi, asi to inak nepojde...

wreck

u mna je to dost cyklicke. :( niekedy je stav normalny, taky vyvazeny, potom sa to preklopi na tazky smutok a beznadej. uzkost uz ani nie, alebo aspon nie vyrazne.

nie som na tom tak zle, aby som musel alebo chcel brat lieky. snazim sa vypozorovat tie cykly a prisposobit sa im. ked je dobre, tak pracujem alebo robim nieco zmysluplne. ked je zle, zvycajne liham spat.

dobre na to vplyva sex. ked mam pocit, ze sa preklapam do tej negativnej nalady, spravim sa. ona sice nakoniec aj tak pride, ale nie je potom az taka muciva.

inak hudba, citanie roznych for po nete a chat cez icq celkom zaberaju. niekedy ma dokazu vratit zo smutku do veselsieho stavu.

povinnosti velmi nezvladam, pretoze tie tazke stavy prevladaju nad normalnymi, ale zatial mi to prechadza. ja som asi taky typ, ze hoci idem len na 30%, aj tak urobim viac ako niektori ini, co idu na 100. uz mi to niekto raz aj povedal. a tak hasim v praci vzdy to, co uz naozaj velmi hori a ostatne veci nechavam nech sa vybavia sami alebo ich na niekoho delegujem. :)