S manzelkou sa uz vyse mesiaca snazime o babo,no stale nic :(

3nttt

vyse mesiaca???no to je teda fakt straaaaaasne dlhy cas.niektori ludia si fakt myslia ze hned jak si zmyslia ze chcu deti tak v tom momente to pojde.

xxxxxxxxxxxx

kamoska uz vyse roka sa pokusa a stale nic takze nad jednym mesiacom by som sa nerozculovala. A urcite nesexujte naplanovane a ze ideme plodit deti to je podla mna najvacsia chyba na to sa sustredit a cakat a stresovat.

mariškaaaaa

Je to normálne...ja som sa s manželom snažila 7.mesiacov,,
nakoniec to vyšlo,,ale ked to neide,,skús pomilovaní vyzdvihnúť nohy horea chvíľu podržať,,uvidíš že to pôjde....a výsledok,,,budeš mať chlapca :-)

alenka_maxova

IvkaP prosim? :D :D Co? :D O com pises? Ja nepotrebujem otehotniet, tak nechapem celkom tvojmu prispevku. A vo svojom prispevku nizsie som na nieco take ani nenarazala. Len som radila zakladatelovi temy, ale o tom, zeby som ja chcela dieta nepadlo ani slovo :D :D

alenka_maxova

samozrejme, ze je to normalne, ked sa vam nedari. Ako pise Jankaaaa, zena nema plodne dni 365 dni v roku. Ano, niekomu sa podari spodit dieta po prvom sexe a niekomu sa to nemusi velmi dlho darit. Oplodnenie nie je az take jednoduche ako sa zda...Podlieha tomu vela faktorov

jankaaaaaaaaa

mesiac a ze sa vam nedari? vy viete vobec nieco o plodeni detii???? zena je plodna asi tak 24hodin za cely mesiac. tak vy sa mozte snazit kazdy jeden den ked zena uz nema ovulaciu. u lekara sa neplodnost riesi az po roku neuspesneho snazenia

bejby

psychika na to bude mat velky vplyv! ak sa budete stresovat urcite sa vam to nepodari...
skratka nemyslite na to ci sa to uz podarilo a rozhodne treba skusat dlhsi cas. mesiac je kratka doba. veľa šťastia! :)

dedy

Navštívte lekára a ak budete obaja v poriadku a stále sa vám nebude dariť aspoň rok, potom stresujte, a zatiaľ neploďte deti ale užívajte si sex.