Zdravim,
chcel by som sa spytat, ze ci pouzivate nejaku zeleninku(uhorky, mrkvu) na spestrenie chvil s partnerkou. ak ano tak pouzivate ju nejak specialne upravenu?
dakujem
Zelenina ako pomocnik pri sexe
pouzivame hracky z tohto webu superlove.sk
..parok: muzsky rod, vzor dub..s dubOM, s parKOM..parka je vetrovka..
..kamoska je humusacka, to by som si tam radsej uhorku vopchala, nie ten separatovy shit..
"kamoska" to skusala s parkou :D a hadajte co sa stalo - vo vnutri sa zlomila :D Radsej si kupte vibrator a nie somariny...
..praktyka: podla vzoru motyka..:D..vidis, aj rucku od motyky vyskusaj, ale na sebe najprv, nestrkaj to hned do svojej priatelky, chudata..:D..
dsg: radsej pouzi pravidla slovenskeho pravopisu, OMG..hehehhhh..:)
..som citala o jednom pripade, ked jej odtial museli vytahovat hlavicku barbie....ze 21. storocie, no, preto musime vyskusat vsetky kokuoootiny, co existuju, ze..??..:D..
ja sa nebudem zaoberat komentarmi podomnou, na ktore mam svoj nazor, a rovno ti odpoviem. pouzivala som so svojim priatelom zeleninku a bolo to neskutocne dobre, s uplnou vaznostou. isla som na nakup a nasla som jednu perfektne formovanu uhorku (dokonca boli v akcii :)
nijako som ju "neupravovala" , pretoze uz beztak mala perfektny tvar, iba som ju osupala. nasadila som na nu kondom a... pohrala som sa s nou s priatelom. podla toho, co som videla, to bol uzasny zazitok pre neho a pre mna mozno este viac :)
"bohuzial" patrim medzi tych, ktori si analny sex uzivaju este viac ako normalny a rovnako milujem hrat sa aj s partnerom.
kasli jednoducho na vsetkych, ktori tu nieco odsudzuju. ked nieco robi radost obidvom, tak v tom nevidim problem :)
vela zdaru a krasnych chvil pri hrach...