PRosím vás, mám šaty bez ramienok.. chcela by som aj také tričko... ale neviem čo sa pod to dáva... mohli by ste mi pomôcť? je to nejaká samodržiaca podprsenka, alebo ako to funguje? kde to zoženiem? ďakujem veľmi pekne za rady :)
podprsenka bez ramienok
poprosim ta M 25 ..... staznosti tu www.zdravie.sk
Zuzi a kde sa ako modlím ? :DD ked ti k tomu stačí len vymenovať pár svätých :DD .. skromné to žieňa :))
medovka, čo im drží prsia?? však ak ich nemáš po kolená, tak čo ti v tom bráni si podprdu jednoducho nedať? :D
áno, viem, že sa to nepýtala autorka témy, však hádam sa v tom príspevku našli obe :DD
boože, ste nechápavé ... tak sorry, ale v tejto dobe aby žena nevedela, akú podprdu si dať????
však tá správa aj bola pre teba! :DDD
to ma tesi:-)
M 25 .... TO SOM SA PYTALA JA !!!!!! ;))
zuzi74 to preslo asi zazrak ,ze ?? ....... inac zuzi ,dik za link aj mne moc pomohol :)
medovka tak potom taketo nieco:
-odkaz odstránený-
M 25
po prve, na ten link sa nepytala zakladatelka temy, po druhe, da sa odpoved aj normalne a sice, ze existuje podprsenka s odnimatelnymi ramienkami a po tretie, tie tvoje modlitby su nudne a trapne.
ide mi o to, že musí existovať niečo samodržiace, lebo baby majú často aj tričká s holým chrbátom a nemajú podprsenku pod nimi.. to akože chodia bez podprsenky? ako im potom držia prsia? A mne sa zdá, že aj keď si dám podprsenku bez ramienok, tak to nemá žiadny efekt.. akoby som nemala žiadnu.
este si mozes kupit aj silikonovu ... ak teda nechces len bez ramienok ...