Nedostupný pošvový vchod

Príspevok v téme: Nedostupný pošvový vchod
azuritta7007

Čaute, mám 14 rokov a som panna. Mám problém, vrchol viem dosiahnuť len tým sposobom, že si ju šúcham napr. o stoličku. Keď sa chcem vyprstovať nastáva problém, pretože sa mi prst nezmestí do vagíny, mám akokeby "uzavretý" pošvový vchod. Proste sa do vagíny zmestí len špička prsta, ďalej to už bolí. A aj to len jedným prstom, dvoma velmi ťažko. Pri niektorých dotykoch mám bolesti, mám príliš citlivý klitoris. Dosť ma to sere, ak viete, poraďte prosím. Ku gynekologovi nemám odvahu ísť.

zzuzka

pockaj do15tych narodenin,potom ti posvovy vchod povoli a budes si tam moct strcit jeden prst...uvidis ze cim budes starsia a pribudne ti rozumu tak aj posvovy vchod povoli :-)
Inak trapne vymyslat si taketo stupidne"problemy" a otravovat tak ostatnych ale ved ked vas to bavi...

Slota

Snad bi si nechcela o ten svoj venecek doist v 14 rokoch???Nebojsa o nic nedojdes ked este pockas kludne aj do 18 rokou

Joo

:-))) ..... fuuuj neblbni ,tak to by som nechcela zbavit sa panenstva vdaka nejakemu Papuansko-Guinejskymu plodu .... ani si to neuzijes ooooooch dievcata

SSSilvaa

Najlepšie sa zbaviš panenskej blany takto!
Kup si MESOKAIN gel,je to taká málá tuba,riadne si natri panensku blanu-otvor a počkaj pol hodiny,všetko sa Ti umrtví-potom si najdi niečo vhodné-ja som to robila s banánom. Dobre ho natri lubrikantom i dierku v blane a zaraz rýchlym pohybom dnu..toto opakuj niekolko krát,potom už len pohybuj ako pri suloži ..a máš to!!!