takže leto sa blíži a nerada by som sa zase vyhýbala míľou kúpaliskám :// preto zriadzujem túto tému - od zajtra sa chystám začať s Ducanovou diétou . hľadám preto nejaké baby ktoré sa rady pridajú na inšpirácie ohľadom jedálnička, výmenu rád , tipov a podelenie sa s úspechmi :))
Ducanova diéta- začiatok 28.4
caute :) no dnes rano som mala jednu palacinku, co som nasla recept na tej stranke, co ste tu dali...nechutila ako tie, na ktore som zvyknuta, ale zjest sa dala a ide asi iba o zvyk :). tak to boli moje ranajky a este mlieko. no dufam, ze my problem s udrzanim vahy nebudeme mat :p...su tam tie dalsie fazy tak verim, ze to vyjde :).
ahojte :-) tiež by som sa chcela pridať, ale vobec nemám na to výdrž :-( a tiež ma trochu odrádza to, že pár známych, ktorí túto dietu držali mali problém s nou prestať. Schudli na takú váhu akú chceli za pomerne krátku dobu, ale ked už s tým končili tak s každým jedlom priberali, takže to trvalo oveľa dlhšie ako malo, tak neviem či to skúsiť
wou - prezrela si lin...tak hor sa do toho :) dúfam, že ráno ma nechytí nejaká chuť na kakavko teším sa
Ahojte, tak ja už mám dnes 4-tý deň tejto diéty. Začínala som s váhou 81,8kg pri výške 172 a chcela by som cca tých 10kg určite! Môžem Vám zatiaľ len povedať, že za tie 3 dni som dala 2 kg dole :))) Dúfam, že to tak pôjde aj ďalej :)
Ak chcete nejakú inšpiráciu, čo jesť, tak vám môžem povedať, čo som papala ja. Približne som sa držala toho rozpisuje - jedálnička, čo je na dukanovadieta.com. Takže nejaká tá morčacia šunka, nízkotučné jogurty, omeleta, tvarohový koláč (na stránke je recept), údenú rybku, dnes som mala pečenú rybu, jogurt, nízkotučné mlieko a šunku.
Tak veľa šťastia kočky :) A píšte priebežne aj vaše úspechy a z akej váhy ste začínali. Pekný deň ;)
vitaj :)) vieš čo diéty nemám ani ja rada keďže stále niečo zakazujú :) ale dnes som práve študovala domáce recepty v dukanovej diéte na muffiny nutellu pribináčik polievočky a pečivo a rôzne iné dobroty :) nikdy by ma nenapadlo že sa niečo také dá vytvoriť :)
www.dukanovadieta.com
poslala som link kde som našla pomerne dosť chutných receptov na jedlá pre každú fázu :) a hlavne sladkých jedál keďže u mňa je problém so sladkým :)
a čo sa týka jojo efektu..po samotnej prísnejšej diéte je tu 3 a 4 fáza..ktoré sú nato aby sa jojo efektu predišlo a definitívne sa naučilo správnym stravovacím návykom :)
vitaj :)) vieš čo diéty nemám ani ja rada keďže stále niečo zakazujú :) ale dnes som práve študovala domáce recepty v dukanovej diéte na muffiny nutellu pribináčik polievočky a pečivo a rôzne iné dobroty :) nikdy by ma nenapadlo že sa niečo také dá vytvoriť :)
www.dukanovadieta.com
poslala som link kde som našla pomerne dosť chutných receptov na jedlá pre každú fázu :) a hlavne sladkých jedál keďže u mňa je problém so sladkým :)
a čo sa týka jojo efektu..po samotnej prísnejšej diéte je tu 3 a 4 fáza..ktoré sú nato aby sa jojo efektu predišlo a definitívne sa naučilo správnym stravovacím návykom :)
ahojte aj ja by som sa rada pridala, sama sa akosi nemôžem dokopať do žiadnej diétky.....večer idem spať s tým, že ráno....a ráno v obchode už mi chutí to či ono....u mňa bude ťažké si odvyknúť od chleba, či kysnutého....mňam, keďže ešte len dnes som Vás našla, tak ja začnem od nedele s tým, že už večeru si dám akúsi ľahšiu...laskonka a kolegyňa za akú dobu schudla 20 kg, ja mám momentálne 64 kg pri 160 cm a určite chcem dať dolu najmenej 10 kg a vôbec si neviem predstaviť, ako dlho mi potrvá chudnutie, či radšej nevedieť dobu, aby som sa nezľakla? ozaj a čo jojo efekt, pri tejto diete?
bré ránko kočky :)
takže dnes začínam na prvom dni. prvotnú fázu som sa rozhodla že budem držať 7 dní, teda rada by som zhodila 20kg. momentálne bola moja váha ráno 82,7 kg. mám čo robiť :// ak tým jedlám a inšpiráciám... na tejto stránke sú ohľadom tejto diéty vzorové jedálničky- teda nie záväzne sa musia dodržiavať, ale tak aspoň pre inšpiráciu :))
čo sa týka dnešného môjho jedálnička začala som ráno s kávou s mliekom a sladidlom, na desiatu som si dala nízkotučný biely jogurt a a na obed už sa pripravuje kuracinka. potom večer priebežne doplním ako som pokračovala :) a ešte k tým povoleným potravinám tiež sú vypísané na danej stránke a v podstate dovolené je jedine mäsko, ryby, morské plody, vajcia a jogurty,tvaroh,tofu, nízkotučné syry tavené..snáď týchto 7 dní sa bude dať vydržať a keď pribudne aj zeleninka bude to pestrejšie ;)
ahojte kočky,moc vám držím palce,kolegyňa to drží a má dole už 20 kg!
je veľmi spokojná
pridala by som sa aj ja,len o 3 týždne ma čaká operácia
ahojte :), neskusala som este tuto dietu a chcela by som dokopy sa zbavit 10 kg :) a vy? No rano som dnes jedla uz sunku a cottage cheese...mozem ze? Inak som si citala, ze pat dni by som mala jest iba bielkoviny...takze mozem jogurty,tvarohy, cottage cheese...uz nemam dalej fantaziu iba to maso tam este radim :p...co vy este budete tych prvych par dni jedavat?? nech sa nam dari :D