Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
ja tiez dam pod priatelku radsej uterak,lebo strieka ako divoka-a mna to vzrusuje,som z toho hotovy-je to uzasne
moja tiez strieka a je to uzasne
Mne sa paci, ked priatelka strieka. Obcas sa to podari. Preto pod nu davam radsej uterak :)
zo mna to tecie tiez zakazdym,priatelovi sa to paci,ale mne uz nie...vsetko je od toho mokre,ble:-(
Baby, citam vase prispevky a neda mi to nenapisat aspon to, ze ja mam takmer kazdy orgazmus mokry a vzdy som sa bala, ci je to v poriadku, ale asi ano, takze to uz neriesim, co sa tyka partnera, nie je z toho dva krat nadseny, teda urcite nepatri k tym, co su z toho celi vedla, berie to tak normalne, co je mozno skoda v tomto pripade, ale nikdy nic nie je uplne idealne...
Túžim striekať!Ako mám ísť na to?
Kolinečka striekala až na paty.No parada.Len keby bola možnosť častejšie.Čo už.Snáď raz to bude každý deň,len sa už odhodlať a spraviť razantný krok.
prepac chcel som napisat hujioenka xixi
hejioenka nevis jak?daj si do gogola temu; zenska ejakulace-mokry zensky orgazmus mas tam video ako nato... ak sa tvojmu priatelovi nebude darit tak zavolaj .....xixi a ak ani mne tak nato zabudni nie kazda to dokaze..........
ja bych aj strikala ale nevim jak?