Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
gater ja nie som zvedavy na teba ani trochu,ani na tie nohavicky som sa ta nepytal,gater ty si fakt uboziak,trepes dve na tri
Gater Ty si ale Gater,skoda času s Tebou,na vysvetlenie gater znamená v jednom nárečí miesto, kde sa reže drevo a Tvoj nick Ťa presne vystihuje a k tomu pripočítame piliny/odpad z gatra/, tak nám vyjde hotentot.
vystreky su take ze sa cela trasiem
nie kazdy chlap ma dokaze urobit v posteli,ale nektori chlapi su super-snazia sa mi cely odovzdat
Gater a Ty nevieš o tom,že ma debil nedokáže nahnevať?Takže ma nenahneváš.Nehnevám sa na Teba!
gater ty si fakt mimo,zeny stale po mne isli a este idu,ak to raz skusi zena so mnou tak po mne tuzi a chce si to zopakovat,netrep somariny lebo ma nepoznas,posli mi svoju zenu alebo frajerku,milenku to je jedno ale potom ta zena uz s tebou nebude mat zaujem SEXOVAT,ale bude tuzit iba po mojom PENISE ty trulo GATER!
gater si presne taky ako som uviedla,nejdes vobec k veci a robis si z toho prcu,tak potom sa do tej temy nemiesaj
Pisko ja mam uz jedenast a pol...ale moja partnerka ktora striekala po stojacky mala pätnast...:)) Ale dost bolo srandy( ja,ze prinesiem usmev). Ked som mal dvadsat zacal som nad sebou uvazovat a az do tohto casu uvazujem... Dia-kocka presne viem o com je tato tema... Jajka neuhadla si, nie som z Presova k nam totiz chodi vrana spat..:) Evanesciverova povedz preco som asi nejaky cudak? S pozdravom j