Mokrý ženský orgazmus

pisko

gater ja nie som zvedavy na teba ani trochu,ani na tie nohavicky som sa ta nepytal,gater ty si fakt uboziak,trepes dve na tri

dia-kocka

Gater Ty si ale Gater,skoda času s Tebou,na vysvetlenie gater znamená v jednom nárečí miesto, kde sa reže drevo a Tvoj nick Ťa presne vystihuje a k tomu pripočítame piliny/odpad z gatra/, tak nám vyjde hotentot.

gater

Dia-kocka ja som najvacsi debil,hnev neprinasa nic dobre a preto som nechcel nikoho nikdy nahnevat.. Pisko aj po mne zeny hadzu nohavicky a zenu alebo frajerku ti nemozem poslat lebo ju poznam a na jej vystreky stacim sam..:) j

pisko

gater ty si fakt mimo,zeny stale po mne isli a este idu,ak to raz skusi zena so mnou tak po mne tuzi a chce si to zopakovat,netrep somariny lebo ma nepoznas,posli mi svoju zenu alebo frajerku,milenku to je jedno ale potom ta zena uz s tebou nebude mat zaujem SEXOVAT,ale bude tuzit iba po mojom PENISE ty trulo GATER!

gater

Dia-kocka snad som ta nenahneval? Ospravedlnujem sa ak ano. Dobre,odpoviem tomu kto ma styridsat.. Pisko bol si slaby preto tie zeny nestriekali..alebo sa pri tebe nevedeli dostatocne uvolnit. Iba ta jedna..hm j

dia-kocka

gater si presne taky ako som uviedla,nejdes vobec k veci a robis si z toho prcu,tak potom sa do tej temy nemiesaj

gater

Pisko ja mam uz jedenast a pol...ale moja partnerka ktora striekala po stojacky mala pätnast...:)) Ale dost bolo srandy( ja,ze prinesiem usmev). Ked som mal dvadsat zacal som nad sebou uvazovat a az do tohto casu uvazujem... Dia-kocka presne viem o com je tato tema... Jajka neuhadla si, nie som z Presova k nam totiz chodi vrana spat..:) Evanesciverova povedz preco som asi nejaky cudak? S pozdravom j