Prosím Vás,mala som sex s jedným chlapom a som striekala.Celá posteľ bola mokrá.Predtým som mala sex s viacerými,ale tento ma dokonale urobil.Je to normálne,že som tak striekala?
Mokrý ženský orgazmus
aj ja chcem striekat
Chcem vytrtkať ženu ,ktorá strieka!
Ženy tie ktoré striekate,striekate stále?
Alebo iba občas?
ked ma chlap pomiluje tak ze striekam,ja sa mu za to pekne odvdacim az tak ze jeblazon do mna
chlapi uz som viac krat striekala,ale nestriekala som pri kazdom chlapovi,takze vela zalezi aj od chlapa
super chodis este s tim chalanom ja by som mal zaujem
helienka tak mi napis na azet
suhlasim s tebou conan muz by mal byt ohladuplny k zene a potom sa zazije to comu sa hovori.........
Preco by to nebolo normalne? Je to uplne v poriadku, ked su ohladuplni a otvoreni obaja partneri nie je co skryvat. Co sa tyka muza, ver mi, ze ten bol len rad. Inac cital som tu vela prispevkov, bohuzial od veci, nie kazda zena moze striekat... tak ako nie kazda zena moze dosiahnut orgazmus, mozes mat spusty orgazmov... uzasnych, ale bez striekania... mozes mavat jeden a je mokre vsetko. Takze muzi nenutte a nedeptajte zenu so striekanim, bud to pride samo, skor ci neskor..., alebo to jednoducho nepride... striekanie zeny, nie je nejake pseudo meritko na kvalitny muzsky vykon :) takze pohov. Samozrejme, ze muz by sa mal pozerat najprv na partnerku a az potom na seba..., ale to je hadam samozrejme... ked ju milujes nie je co riesit.