Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechcem sa presťahovať...

Príspevok v téme: nechcem sa presťahovať...
sun559

Som taká smutná, nič ma nebaví :( A to všetko len kôli tomu, ze za 2 mesiace sa musíme odstahovat z nášho mesta do nedalekej dediny:(( čo mám robit?! Ked poviem rodicom ze ja tam nechcem ist, tak mi hovoria ze ja sa do toho nemám starat, ze to je ich vec. Vôbec ich nezaujíma môj názor.
Čo ja v tej dedine budem robit ked tam nepoznam ani jednu osobu? som zvyknutá ziť v meste, tam nebudem mat ziadnych kamaratov,priatelov, obchody proste nič a nikoho :((
A asi ten najväčší dôvod prečo sa nechcem stahovat, je ten ze som práve spoznala jedneho uzasneho chalana, kt. byva par metrov odo mna..a ja teraz oddídem a možnoo ho už nikdy neuvidím :((( pomóoc, co by ste robili na mojom mieste???

sun559

dám si do mobilu pripomienku :)) ale nie, ak si niekedy spomeniem dam vediet ako sa tam zije.
Jediné čoho sa tak fakt najviac obávam, je to že tam nebudem mať nikoho, žiadne kamarátky a budem celý den zatvorená doma,:(

lost

Mat izbu len pre seba je tiez super :)
A pozitivum dediny.. napr ked budes mat psa, su tam mensie dane za neho :D
Alebo menej ludi, menej aut (lepsi vzduch, teoreticky) a hlavne menej hluku :)

Inac, ak si na nas spoemenies tak za rok-dva, napis hodnotenie zivota na tom novom mieste :)

Vacsina pribehov konci tak, s otvorenym koncom :D to je skoda :)

sun559

lost: ale my sa nestahujeme do domu, ale do bytu (4 izboveho)...Dom by si rodicia ani nemohli dovoliť kupovat, kedze maju uz tiez nejaky ten vek, a k tomu sme este aj väčšia rodina.

lost

no ja som sa tiez musel prestahovat z mesta do dediny po cca 15rokch !! v meste..

ale tak, uprimne?

je to to iste..

uberie ti to na "moznostiach" "veeeeeeeeelko mesta" tj. ozierat sa kazdy piatok..

ale dnes uz mozes soferovat s 3 promile v krvi a je mala sanca ze ta najdu a ked ano, dostanes len nejaky smiesny zakaz a smiesnu pokutu, takze sa netreba bat :)

no ale vazne..

vacsina domov ma vacsiu podlahovu plochu, to je plus
vacsina domov na NEPOROVNATELNE VACSIE SUKROMIE ako byt, co je velky dvojplus..

nj ale cestovanie je onicom, neni tam tesco 24/7 ale - ja ho mam pod nosom a nechodim tam, lebo je to jedna velka prebalena sracka to maso co tam predavaju, ale SOI a hygiena sa daju velmi lacno uplatit, verejne tajomstvo, true story.

na dedine je apson pokoj, mozes ist na dvor - aj ked je malinky, a mas pokoj, nikto na teba necumi z tisicov okien, je tam cistejsi vzduch, ak zrovna sused nieco nepali, napr odpad, lebo odvoz je drahy..

no a na toto by sa dala napiat kniha :) ale na to prides sama.. bude to dalsi zazitok, zmena.. zivot je... zmena :)

jankaaaaaaaaa

tiez nechapem co z toho robis taku vedu. ved autobusy chodia aj vlaky aj vsetko. ked sa ti to nepaci, chod zarabat a chod byvat sama

chladomor

Prečo ho už nikdy nevidíš? Sťahujete sa snáď na Kamčatku? Podľa tvojho príspevku, inak typujem, že nemáš ešte veľa rokov. Mýlim sa?