...nic sa mi nechce a stve ma to!sedim tu,cumim do pc,vonku je krasne a mne je akurat luto ze som taka nemozna!nemozte ma prist prosim nakopat niekto do zadku!?!?
boli ma hlava,som hladna ale nechce sa mi ist ani najest,je mi to jedno...nemam sa ani komu postazovat tak to pisem sem a prosim ci by ste mi nevedeli dako poradit...
Vobec nic sa mi nechce!...
lulu chapem ze fyzicky si ako mamicka vytazena ale dietatko ti nedava viac motivacie do zivota?alebo to neni o tom?..na druhej strane aj mama moze mat depku...
a tvoja kvetinka ja to mam tiez tak ze som zlenivela z posl.tiez asi dvoch rokov lebo tiez som bola doma s depkou...
...uz som si trochu pospala a musim niekam ist tak idem a dufam ze zabudnem na zle myslienky...
kvetinka - tak jasne, ze ked musim niekde ist tak vstanem, tiez vstavam, lebo mam male dieta a musim ho vychystat do skolky, ale vacsinou naspat zalahnem, lebo proste nevydrzim byt hore, som slaba, nevrla, unavena, ten doobedny spanok mi proste chyba a zase priznam sa o 21 s ami nechce ist spat :( aj ked viem, ze vela ludi tak funguje, ze pride vecer a zaliezaju spat, aby rano vstali...poznam cloveka ktoremu staci spat 4-5 hodin a nikdy neziva, ani nie je unaveny, budi sa sam o 4.30 ci 5 a je sviezi nechapem
Lulu asi to bude tým. Kto vie. Musím zistiť :D.
Fúha tak to vyzerá na zlý denný režim. Tiež vstávam povačšine okolo dvanástej na poludnie. Jasné, občas je to po desiatej inokedy aj o 15:00!
Skúsim sa popasovať s pravidelným režimom.
veveveve snažím sa ale asi som z posledných dvoch rokov zlenivela. Snažím sa nájsť si vierihodnú motiváciu.
veve - myslim, ze kazdy chce zit uz od rana, ja celkom "zavidim" ludom, ktorí sa proste rano zobudia sviezi, alebo akoze nevedia spat dlhsie ako do 7mej ani cez vikend, ja sa sama od seba budim okolo 12.00 kolko veci by sa uz dalo stihnut a ak sa snazim a fungujem den dva od rana, na treti den som taka znicena a vyzmykana, ze by som najradsej ostala spat 24 hodinovku
...tvoja kvetinka podla tvojho dlheho prispevku z ktoreho citit nadej nevyzeras ze sa ti nic nechce:)
ja som otravena a idem si pospat,porozmyslat o sebe a kaslem na vsetko co som dnes mala robit...a este hrozne mi je smutno za tym slnieckom vonku ktore si sama sebe zakazujem...
a k veceru tiez vzdycky ozivam ale mne to vadi.ja to neberem ako pozitivne ja nechcem zit len polky dni ja chcem zit normalne od rana..
aj ja som v noci ok...den je pre mna ako noc a naopak a rana? to s anespoznavam, som zla a nevrla nechcem nic pocut a nech mi da kazdy pokoj, dobra nalada zacina az poobede :D
asi zacnem robit nocneho vratnika
kvetinka - ktovie, mozno aj hormonalne, ja tu men. prave mam
Som na tom rovnako. Večer som bola v poriadku a takto to chodieva každý deň! Rána som tupá ako poleno, nič nespravím a ani neviem nájsť dôvod prečo? hm? NECHCE SA MI! Vtedy som strašne smutná, otrávená, len sedím za pc, počúvam hudbu ale ani to sa mi nechce! Prejedám sa, nezdvíham ani naj kamarátke!
Večer príde úľava, pochopenie, začínam tancovať, nakrmim miláčikov, vtipkujem, píšem si s priateľmi, behám po vonku, premýšľam, skrášľujem sa...BUM!
Zas som tam kde som bola. Občas sa stalo, že som ostala v poho týždeň, dva. Možno je to príchodom menzesu? žeby?
Ja to vidím skôr v tom, že cez den má toho človek veľmi veľa. Nepremýšľa len sa snaží konať bez náramného rozmýšľania. Večer však idú nepriateľské myšlienky stranou, stres ustupuje, prichádza energia.
Príčina???
Je to o človeku. Musíš vedieť najprv kým si, kto si, kam smeruješ a aké su tvoje hodnoty a ciele. Skúste na pár chvíľ premýšľať o tom čo som napísala. Intenzívne! A uvidíte. (doporučujem aj ezisk.sk)
Ja beriem antidepresíva ale to kvoli iným prblémom. anti-Depká mi však pomáhajú aj v tejto oblasti. Pred rokom som nechodievala von vôbec, celé dva roky! Žiadni kamaráti, žiaden pohyb. Len stres, plač, hnev a smútok. Premýšľanie nad smrťou. Myslela som si, že som bezcenná, o ničom, som nikto...
Teraz však viem kto som a začínam si to báječne a rýchlo uvedomovať. Mám čo chcem a idem si za tým. Aj keď iba v polovici dňa-večer. POčas dňa, aj vtedy viem kto som ale nechce sa mi!......................... Aj to je už obrovský úspech. "Choroba" mi vlastne len prospela.
Prosím držte mi palce. Podľa okolia som talentované dievča, viem kresliť, tancovať, pohyb mám v génoch, hudba, spev, študovanie, myslenie, šport, všestrannosť. Učím sa na samé najlepšie známky. Mnohí my povedali, že mám na veľa. Jediným mojim problémom je nizke sebavedomie a sebahodnotenie. To je všetko.
kazdy ma take dni, ja som este v pyzame a mam pocit, ze som totalne nevyspata, priserna unava a to mam 8 hodin naspanych, ani kava nezabrala a vonku tak krasne
...no u mna je to brutalna lenivost asi len neviem ako ju prekonat.teda nieze by som sa s tym chvalila ale nebudeme si klamat...a je to aj jarna unava lebo som leniva nadopovat sa vitaminmi ktorych nedostatok jarnu unavu sposobuje:/...
sme na tom rovnako. jednoducho nevládzem. a nie je to lenivosť ani jarná unava. ani toto sa mi nechce písať. nevládzem.