Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

byvaly ma videl a pustil sa do sprintu, preco?

Príspevok v téme: byvaly ma videl a pustil sa do sprintu, preco?
wrwrwr1

Dobry den,
stretla som byvaleho, s ktorym som pre tym bola vela rokov v hypermarkete.Pozdravila som ho a spytala sa ako sa ma.On sa strhol do strasneho behu . Neviem si to vysvetlit. Je s inou pre ktoru ma nechal, .Rozchod bol hnusny,,ale stretnutie po 3 rokoch po rozchode ,,,a takto aby dopadlo..co myslite preco ? vrta mi hlavou preco.

wrwrwr1

pokracovanie :
Ja som sa za nim pustila pokluse ,{ciarka} ale byvaly zacal sprintovat. Schoval sa,{ciraka} za kontajnery ,{ciarka}za hypermarketom.Tak som to nechala,{ciarka} aby si nemyslel,{ciarka} za som stihacka...

Jeho vek v 27 rokov a vystudovana vysoka skola...
Chapem ze ma nemusel, to som nastastie pochopila:} ale otazka:
Muzi utekaju
1.z nenavisti a hnusu?
2.zo strachu a zbabelosti?

Asi ho uz nikdy neuvidim ,kedze sa daleko odstahoval asi pre istotu:}.Takze mi zostala velmi divna spomienka na niekolko rocny vztah...
ze by som bola stihacka:}}}

ambrozia

No ja som sa zasmiala na tejto téme a myslím si, že ex priateľ utekal za niekým koho zbadal a nestačil ti to povedať.

[zruseny20]

noro 29

mňa napadlo presne to isté s tou čiarkou, ale nechcela som byť za tú "zlú", ktorá sa zamerala v tejto téme na jej samotný reálny význam :))

btw, diakritika sú mäkčene a dĺžne ;) čiarky, bodky, otázniky sú interpunkčné znamienka :)

noro 29

A že čo narobí diakritika...Ty si s ním bola veľa rokov v hypermarkete? Lebo bodľa Tvojho textu to vyznieva presne tak, chýba tam tá jedna "zbytočná" čiarka...
A za druhé: asi si namýšľaš, že stretnutie s Tebou niečo mladému spôsobilo, možno si si určité veci len zle vysvetlila...možno ho niekto čakal a robíš z komára somára :-)

fialôčka

z tejto temy nemam ziadny pocit, nijak ma nevzrusila, nerozhodila, nic so mnou neurobila, dokonca ma ani nerozosmiala, skor len rozcarovala ... nerozumiem, co tym chcel basnik povedat