Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podobný horor ako: Hory maju oči/Pach krvi????

dobra vila

mimonmi :D...to slovo sa mi moc lubi...
No, lost...skus si to pozriet a pochopis, ze je to, bohuzial, az prilis realny HOROR dnesnej doby... :(

wreck

kakavko13, najvacsi humus co som kedy videl vo sfilmovanej podobe je bezpochyb cannibal holocaust. to si zozen.

nema to sice napatie I spit on your grave, autentickost the philosophy of the knife, ale je to zato humus maximus.

kakavko13

ešte si pamatam, že bola aj taka stranka, kde som mohla napísať nejaky film, a naslo mi tomu podobne...len som ju zabudla...:-(((

kakavko13

a zase dobra vila - dakujem:-)

No ono totiž ide o to, že ja zase nemožem vobec kukat horory na psychiku, pretože sa potom hrozne bojim. čiže veci o duchoch a pod. nemožem vobec kukať..a tak som totálne odstavená od hororov. no a minule som kukala všetky pach krvi aj hory maju oči a som zistila, že ked neni s duchmi alebo tak, tak sa vobec nebojim...tak som preto dala typ na krvaki..ale ak je aj ine, tak kludne...len nech to neni velmi na tu psychiku, nič s duchmi...mimonmi..

dobra vila

Pach krvi som nevidela, a z Hory maju oci mi bolo na tycku, dokazem si pozriet horor, ale skor na psychiku ako "Kruh". Nemam rada, ked niekomu fyzicky ublizuju a este to ukazuju a ta scenka s tym upalenim a znasilnenim bolo pre mna prilis silne kafé, ani som to nepozrela, hnus, absolutne som bola na nervy z toho, skutocne.
Videla si Eden Lake? www.imdb.com
Nie su tam sice ziadne zmutovane prisery, ale hlavnym negativnym akterom je gang pubertiakov verzus jeden parik, co sa vybral k jazeru si oddychnut.
Link, co som ti nahodila, obsahuje recenzie, obsah a hodnotie, co je na hodnotenia hororov velmi dobre. Aj toto je film, bohuzial, kde je zobrazene nasilie, ale ked bohuzial, toto story, je az prilis realne... a stoji za zamyslenie.