ahojte, neviete mi niekto poradiť podobný horor ako bol Hory maju oči alebo Pach krvi,? niečo o takých kanibaloch zmutovaných, a partičke ludi...nechcem niečo čo je zase čisto kanibalske, kde je len o žraní ludí kanibalmi..taký dokument/film...to nie...
vravim, na štýl týchto dvoch.
Dakujem.
Podobný horor ako: Hory maju oči/Pach krvi????
mimonmi :D...to slovo sa mi moc lubi...
No, lost...skus si to pozriet a pochopis, ze je to, bohuzial, az prilis realny HOROR dnesnej doby... :(
kakavko13, najvacsi humus co som kedy videl vo sfilmovanej podobe je bezpochyb cannibal holocaust. to si zozen.
nema to sice napatie I spit on your grave, autentickost the philosophy of the knife, ale je to zato humus maximus.
Inak odporucam film Martyrs - tam nie su ziadne priseri..., ale je to fakt krvave...so zaujimavym koncom...
dobra vila...ale to nie je horor co si sem dala...noooo :))
bingham - dakujem :-) ale to by som sa už moc bála:D
ta stranka bola asi filmklub.sk tam vypisuje aj podobne filmy. tak skus.
pre teba ako stvorene... :)
ešte si pamatam, že bola aj taka stranka, kde som mohla napísať nejaky film, a naslo mi tomu podobne...len som ju zabudla...:-(((
a zase dobra vila - dakujem:-)
No ono totiž ide o to, že ja zase nemožem vobec kukat horory na psychiku, pretože sa potom hrozne bojim. čiže veci o duchoch a pod. nemožem vobec kukať..a tak som totálne odstavená od hororov. no a minule som kukala všetky pach krvi aj hory maju oči a som zistila, že ked neni s duchmi alebo tak, tak sa vobec nebojim...tak som preto dala typ na krvaki..ale ak je aj ine, tak kludne...len nech to neni velmi na tu psychiku, nič s duchmi...mimonmi..
Pach krvi som nevidela, a z Hory maju oci mi bolo na tycku, dokazem si pozriet horor, ale skor na psychiku ako "Kruh". Nemam rada, ked niekomu fyzicky ublizuju a este to ukazuju a ta scenka s tym upalenim a znasilnenim bolo pre mna prilis silne kafé, ani som to nepozrela, hnus, absolutne som bola na nervy z toho, skutocne.
Videla si Eden Lake? www.imdb.com
Nie su tam sice ziadne zmutovane prisery, ale hlavnym negativnym akterom je gang pubertiakov verzus jeden parik, co sa vybral k jazeru si oddychnut.
Link, co som ti nahodila, obsahuje recenzie, obsah a hodnotie, co je na hodnotenia hororov velmi dobre. Aj toto je film, bohuzial, kde je zobrazene nasilie, ale ked bohuzial, toto story, je az prilis realne... a stoji za zamyslenie.