Ahoj dievcata,potrebujem vasu radu.Sme spolu s priatelom cca 4 roky, spavame spolu 2 a pol roka a ja som za cely ten cas mala 2 take styky, ktore sa dali vydrzat :(. Uz sme obaja zufali, strašne ma to pri vchode do posvy boli.Nie na prednej strane ale zozadu,akoby ma slo roztrhnut,doslova.Zapal to nie je,ten pocit rozoznam (kedze som dost nachylna mala som uz kadejake zapaly tak...).poradte mi prosím...je mi z toho do placu.
Neznesiteľné bolesti pri milovaní
Problem je v tom,ze jedine,a com som alergicka je prach...navyse kocky,je to normalne ak som v bezny den uplne sucha? ved vaginalny sekret aj chrani posvu,nie? no...ja som sucha.uplne (preto aj caste mykozy)...lubrikant sme neskusali,lebo sa bojim ze zas dojde pani mykoza kvoli chemii (nemozem sa kupat v mydlovej vode,musim pouzivat neparfumovane mydla lebo mam hned mykozu...)...neviem uz vazne co robit...
Uzivas HAK, teda asi nepouzivate kondom ?
Keby si pouzivala kondom, mohla by si byt alergicka na klasicky kondom. Predavaju sa aj specialne antialergicke, ktore maju ine zlozenie.
Ak by ste nepouzivali kondom, potom je mozne riziko alergickej reakcie na jeho sekret - nie priamo na neho, ale na nejaku jeho zlozku. Mozes byt na nieco alergicka, co on prijma v strave a alergen sa prenasa do telnych tekutin a potom v posve Ta moze stipat.
V tom pripade vyskusajte kondom, alebo kovovy vibrator. Ak to nebude robit problem, je pricina jasna.
bola...a keby len jedna. Nic nenasli.ziadny zapal nic.jedine co mi spravil,ze zmenil HAK...a nic,stále nic...
Prva vec, co napadne je navsteva gynekologa.