ked sa muz zamiluje

Príspevok v téme: ked sa muz zamiluje
Lily.

Zaujimalo by ma ako prezivaju muzi zamilovanost s ohladom na to, ci je ich zalubenost od dotycnej opatovana alebo nie. Zda sa, ze vztah ako taky muzi prezivaju o trochu inak nez zeny, no zamilovanost neviem..sprava sa zamilovany muz tak trochu jak zena alebo to na sebe nedava moc poznat pred ostatnymi ci priamo pred nou?

belaloo

tak na mojej reakcii bolo asi paradne vidieť že aj u mňa prevladaju emocie nad raciom a že mam zlu skusenosť ktora pretrvava lebo je ťažke opustiť človeka ktoreho milujem.
Peterkos s tym maš pravdu : hovoria ale len o milenkach a o manželkach sa zmieňuju vo forme posmeškov atď. Viem všetko od frajera ten mi hovori ktory kolega sa mu chvalil ako obraba milenku a ako sa spoznali a ako mu žena prišla na milenku a on sa jej do ksichtu smial že či je šalena čo si vymyšľa a potom sa na to s prepačenim ujebava s kolagami v robote že čo sa mu stalo a že skoro na to prišla. A bohužiaľ to robi každy jeho kolega a kolegyne.
Takže ja už len zhrniem svoje nepodstatne nazory : na lasku neverim, nedokažem uveriť tomu, že sa muž dokaže zamilovať ale tak skutočne že ta laska aj pretrvava že sa zo vzťahu nestane neskôr len zotrvačník a viac už nechávam priestor ostatným nech sa vyjadria. Ja by som sa fakt k takym temam vyjadrovať nemala lebo prinašam len negativizmus a ano feminizmus a všetko zle dokopy. akže sa majte a som zvädavá na mužov.

sweater*

vemeno suhlasim ak by som to troska rozvynul, mas pravdu pre kazdeho muza je len "zopar" zien ktore su pre neho niecim zaujimave ktore je schopny ozaj milovat, ale pre kazdeho chlapa predstavuje takyto typ zeny nieco ine, tak isto aj u zeny, co znamena len staru znamu vec, ze sa proste musia najst taky dvaja ktory su vzajomne s tejto malej skupinky ludi aby z toho mohla byt laska jak z romanu

Vemeno

Myslim, ze muzi to beru inak, ako zeny. Je velka skupina zien, ktore nie su zaujimave nicim, len postavou. Neda sa s nimi spolocne zit ani kratkodobo, lebo su zahladene len do seba. Takych je vacsina a muzov pritahuju len po sexualnej stranke a nikdy sa do nich nezamiluju. A potom je druha skupina zien, ktore su zaujimave a niecim vynimocne a pre muzov pirtazlive po povahovej stranke. Pri tom nemusia byt nijak vznimocne pritazlive po telesnej stranke. Takychto zien je velmi malo-mozno jedno percento. A do takychto sa muzi dokazu skutocne zamilovat.

sweater*

belaloo, vidim ze mas zlu skusenost mozno aj viacej, ale vykasli sa nato sudit takto hromadne, to nikam nepovedie ked budes nadavat aky su vsetci hajzli, nie vsetci niesu. a to ze chlap povie frajerke ze ju miluje najviac na svete neznamena ze to tak aj v skutocnosti je, bohuzial, to ale nieje moj pripad

Peterkos

belaloo -> nemas pravdu skoro ani v jednom bode.

To ze zapajaju muzi do vztahu viac racia neznamena ze su egoisti, a myslim si ze casto myslia na stastie pre oboch.
ako zabezpecit hento tamto, rodinu, zivobytie.
casto jedinou ich myslienkou v praci ktoru neznasaju je ta ze to robia pre svoju rodinu aby mali na stravu oblecenie zivobytie.

Co sa tyka emocii tych maju viac zeny.
Neznamena to ze muzi prestali milovat. Zeny casto miluju slovami, hovoria ako lubia a maju rady.
Pritom su ony pravie tie ktore sa dokazu aj viackrat zamilovat. Emocie casto prevladaju nad raciom.

A len pre tvoje info, muzi sa skoro nikdy nebavia medzi sebou nie to este v kolektive o tom co robia so svojou manzelkou v sukromi. Vlastne skoro vobec o manzelkach. V prvom rade je tu rivalita. Muz nebude opisovat pred kamaratmi napriklad ake ma jeho manzelka prsia alebo veci podobne.
V takom podtone sa mozu bavit len o zenach ktore su trebars ich milenky(ak nejake maju) alebo nejake herecky alebo spevacky alebo nahodna zena na ulici.
Ale nikdy nie o cloveku ktoreho miluju a vobec nie o manzelke.
Uvedom si ze ich manzelka je nieco co ich reprezentuje. Tym by sa zhadovali samy.
Dokonca ani ked maju problem o tom nehovoria. Maximalne jednemu jedincovi aj o tom musia mat presvedcenie ze ich nepodrazi.
Zeny na druhej strane zvyknu tieto problemy riesit kolektivne.
Muz do kolektivu poda maximalne informaciu: Zena ma dneska rano nasrala.
A dalej sa neriesi nic.
Zeny vacsinou potrebuju problem rozanalyzovat do hlby a kolektivne ho v kruhu kamaratky alebo kamaratok vyriesit.

jahodka123

belaloo - trošku mi to zaváňa feminizmom... A čo keď povedia pred kamošmi?? Ty si s kamoškou nepovieš? Ja hej a čo? Môj priatel prezradí len niečo a čo to je, mi vždy povie. A aj keby povie aj viac, noa? A ja si poviem: "noa, nech závidí :P " Proste to je uplna blbosť toto riešiť...

A k tomu otravovaniu - aj nám spadnú ružové okuliare, nie len mužom. Len treba ho nechať dýchať a nie byť stále na nom ako kliešť. Maj svoje záluby, zvyky a kamošky ako predtým a nepôjdeš mu na nervy.. A tristo krát za den si hovoriť lúbim ťa je tiež o ničom. Stačí raz za čas s tým, že to obaja myslia vážne. Myslím, že to je to podstatné...

Ale tvoj názor ti neberiem, asi si len doteraz nemala šťastie na chlapov..

jahodka123

Peterkos - uplne s tebou súhlasim.

A taktiež môj bývalý bol debil, ale nezavrhla som kvôli tomu na mužov a nikdy, ani čerstvo po rozchode, som nehovorila, že všetci sú rovnakí atd. To isté môžu povedať oni na nás atď.

belaloo

Tiež ma to zaujíma ale myslím si, že muž dokáže byť zamilovaný ale tam to aj končí a potom sa začína racio vzťah, povrchne povie že hej ľubim ťa a čau dovi dopo. Muži sú egoisti takže preto to my ženy cítime tak, že sa nevedia zamilovať, vidia len seba svoje blaho svoj penis - samozrejme najväčši a najkraši na svete.
Škoda že mužom zamilovanosť netrvá tak dlho ako ženám bolo by to o toľko jednoduchšie....samozrejme že potom sú pre mužov tie ženy do kt. sa zamilovali otravné, lebo ich už zamilovanosť prešla zatiaľ čo u ženy sa prehĺbila.... škoda toho môjho negativizmu k mužom.

No muži píšte som zvädavá, či zmením názor na "zamilovancov"
A ešte niečo, ja mam take info že muži sa dosť často medzi sebou bavia samozrejme nie pred ženamy ale keď su samy, vtedy analyzuju,hovoria si ktory ako svoju obraba čo je maximalne nefer voči frajerke ktoru ma, posmeškuju, planuju, ohovaraju, robia to len o tom my ženy nevieme, lebo sa nepriznaju.

Peterkos

Podla mna muz dokaze milovat viac ako zeny, len to nedava tak navonok najavo a nepotrebuje to s nikym diskutovat (kamarati) ako to robia vacsinou zeny.

Zeny to z mojho pohladu prezivaju viac emotivnejsie co je na jednej stranke mozno dobre a mozno aj zle.

Ked miluje muz zapaja do toho aj vela racia. Skor sa odsunie od svojich kamaratov a dokaze dat vsetku svoju pozornost ze, co vacsina zien nedokaze.

Na druhej strane muzi sa zamilovavaju omnoho menej castejsie ako zeny, co ma aj svoje klady aj zapory.